Ντύνονται στα… γκρί για καλό σκοπό παίκτες και προπονητές της Ασπίδας Ξάνθης!

Στο παρκέ αλλά σε διαφορετικό ρόλο απο αυτό που έχουμε συνηθίσει θα δώσουν το παρών οι προπονητές, παίκτριες και παίχτες των ομάδων της Ασπίδας Ξάνθης που για ακόμη μια φορά θα δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο καθώς τόσο το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου όσο και την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου θα έχουν ρόλο… διαιτητών στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος των Πολιτιστικών Συλλόγων.

Η κίνηση των στελεχών της Ασπίδας Ξάνθης να βγάλουν τα γαλανόλευκα και να φορέσουν τα… γκρι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης, δεν έχει αντίκτυπο μόνο στο πλαίσιο του κοινωνικού μηνύματος – που είναι δίχως αμφιβολία το πιο σημαντικό – αλλά και οικονομικό για το πρωτάθλημα. Κι αυτό διότι η αμοιβή τους θα προσφερθεί στο ταμείο των πολιτιστικών συλλόγων, που με τη σειρά του θα διαθέσει μέρος των εσόδων στον σύλλογο τυφλών!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση απο την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος μπάσκετ των Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης:

“Η Α.Π.Σ. ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ(Aspida BC) στο Πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων Ξάνθης! Η Ασπίδα για ακόμη μια φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και αξίζουμε να τους δώσουμε όλοι συγχαρητήρια! Αυτή την φορά οι προπονητές, παίκτριες και παίχτες των ομάδων της Ασπίδας θα έχουν τον ρόλο του διαιτητή στους αγώνες καλαθοσφαίρισης που διοργανώνουν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Ξάνθης. Συγκεκριμένα το Σάββατο 20.02.2016 και την Δευτέρα 22.02.2016 θα διαιτητεύσουν τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος των Πολιτιστικών Συλλόγων. Πέρα από την αλλαγή ρόλων και ντυσίματος (από τα γαλανόλευκα στα γκρι) και την βοήθεια τους στην διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής, η κίνηση τους έχει αντίκτυπο και στην ενίσχυση του ταμείου καθώς η αμοιβή τους θα τοποθετεί απευθείας εκεί. Όπως όλοι σας γνωρίζεται μέρος των εσόδων θα δοθεί στον Σύλλογο Τυφλών.”

Και εδώ η σχετική ανακοίνωση της Ασπίδας Ξάνθης:

“Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ στηρίζει έμπρακτα το πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης μας.
Η ομάδα μας, για ακόμη μια φορά, δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο και ευαισθητοποιείται για θέματα ευρύτερου κοινωνικού χαρακτήρα.
Οι προπονητές, οι παίκτες και οι παίκτριες των ομάδων μας θα αφήσουν για λίγο τις φόρμες της προπόνησης και θα γίνουν διαιτητές.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 20.02.2016 και την Δευτέρα 22.02.2016 θα σφυρίξουν και θα στηρίξουν γραμματειακά τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος πολιτικών συλλόγων.
Εκτός όμως από την αλλαγή ρόλων και ντυσίματος (από τα γαλανόλευκα στα γκρι) και την βοήθεια τους στην διεξαγωγή των αγώνων, η κίνηση τους έχει και κοινωνικό αντίκτυπο, καθώς δεν θα εισπράξουν αμοιβή και τα χρήματα, που ήταν υπολογισμένα για τις αμοιβές των διαιτητών και της γραμματείας, θα μπούνε στο κουτί για την ενίσχυση του Συλλόγου Τυφλών.”