ΕΣΠΕΘΡ: Καταγγελία ΠΑΣ Θράκες για «άσχετο» διαιτητή και απαράδεκτο γονέα που έβριζε μικρά κοριτσάκια

Δύο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια γνώρισαν οι ΠΑΣ Θράκες στα παιχνίδια κορασίδων και παγκορασίδων με την ομάδα της Χρυσούπολης, που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο της καβαλιώτικης πόλης. Οι ξανθιώτισσες παγκορασίδες ηττήθηκαν με 3-2 σετ (12-25, 25-16, 25-27, 25-16, 15-11) και οι κορασίδες με 3-0 (25-20, 25-22, 25-13).

Ωστόσο αυτό που καταγγέλουν οι Θράκες είναι η κάκιστη διαιτησία που εκνεύρισε και τις δύο ομάδες αλλά και το γεγονός ότι ένας γονέας από την Χρυσούπολη έβριζε χυδαία τα μικρά κοριτσάκια της Ξανθιώτικης ομάδας. Αντιγράφουμε από το σχετικό δελτίο Τύπου, αναφορικά με την αναμέτρηση των παγκορασίδων:

«Το τέταρτο σετ άρχισε με παραφωνίες και λάθος σφυρίγματα από τον διαιτητή της συνάντησης που αποδείχθηκε μικρότερος των περιστάσεων και θέλοντας να κλέψει και αυτός δόξα από την δόξα των αθλητριών που καταχειροκροτούνταν από όλους τους παρευρισκόμενους για την προσπάθειά τους, άρχισε να σφυρίζει ότι του κατέβαζε η κούτρα λες και ήταν σε άλλο αγώνα εκεί που επικρατούν οι βάρβαροι, σφυρίζοντας ότι φαντάζονταν προκείμενου να δοξαστεί και αυτός  εις βάρος και των δύο ομάδων εκνευρίζοντας παίκτες προπονητές γονείς και πιτσιρίκια που ήρθαν να παρακολουθήσουν ένα ευγενές άθλημα, κατάφερε ο συγκεκριμένος να εκνευρίσει και τον τελευταίο φίλαθλο με τα λάθη του. 
(…) απορίας άξιον γιατί επιτρέπουν άσχετους να εισέρχονται σε αγωνιστικούς χώρους και να σφυρίζουν παιχνίδια κάνοντας τον διαιτητή άνθρωποι  που  μάλλον  θέλουν να καταστρέψουν τις προσπάθειες για μία καλύτερη κοινωνία, αυτοί δεν το καταλαβαίνουν, οι επιτροπές διαιτησίας και οι ανευθυνουπεύθυνοι τι κάνουν?? που είναι?? δεν θα υπάρξει κάτι άλλο?? ποτέ?? επιτέλους στείλτε κάποιον να σφυρίζει εκεί που του αρμόζει σε κανένα κοπάδι πρόβατα ή  έστω  αγελάδες κάνοντάς το σφύριγμά του πιο αποδοτικό, εκεί θα τον καταλαβαίνουν πολύ καλύτερα».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται: «Απαράδεκτη και η συμπεριφορά ενός΄΄γονέα΄΄ από την Χρυσούπολη ,τρομάρα του, που όλη την ώρα έβριζε τα κορίτσια της ομάδας των Θρακών, προκαλώντας  έντονες διαμαρτυρίες από τους συνοδούς της αποστολής και τρώει ψωμί στην Ξάνθη, τρομάρα του ξανά, λες και μόνο αυτός έχει κόρη και των άλλων είναι….όπως τις αποκαλούσε και τις καθύβριζε».