Φιλική τεσσάρα του Πανθρακικού επί της ομάδας Κ20 των πράσινων της Κομοτηνής

Την ευκαιρία να κάνει κάποιες δοκιμές εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος είχε  ο Γιάννης Χατζηνικολάου στην φιλική αναμέτρηση που δόθηκε ανάμεσα στους «μεγάλους» του Πανθρακικού και αυτήν των Νέων. Οι μεγάλοι νίκησαν την Κ20 του Νίκου Μοαχαρίδη με 4-0 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα.

Το παιχνίδι είχε διάρκεια μίας ώρας και ο τεχνικός της ομάδας της Κομοτηνής χρησιμοποίησε 13 παίκτες που ήταν οι Τζελέπης, Γιούδας, Ζδράβος, Τσιάρας, Ποτουρίδης, Πεταυράκης, Ψάλτης, Λαδάκης, Γαβριηλίδης, Φωτάκης, Βάλτερ, Μουδούρογλου και Νικόλτσης.

Η αναμέτρησην πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και την ίδια ώρα οι Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Ηλιάδης, Μεχία, Χασομέρης, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Ντιγκινί και Χαβίτο ασχολήθηκαν με παιχνίδια 5-2 και δουλειά στο πάσινγκ γκέιμ.

Την Τετάρτη, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Κ20 γυμνάστηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Η προπόνηση ξεκίνησε το πρωί, ενόψει της προετοιμασίας της ομάδας για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη (21/02, 17:15).

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και δουλειά, υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου στην επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων.

Σε ό,τι αφορά το ιατρικό δελτίο, απών ήταν και πάλι ο Ιγκόρ λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον προσαγωγό και ο Ρούσσος εξαιτίας της γρίπης που τον ταλαιπωρεί, ενώ ο Τζάνης συνέχισε κανονικά το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασής του.