Θρήνος στην οικογένεια του ΝΟΑ! Υπέκυψε στην επάρατο νόσο η Κατερίνα Αλαβάντα…

Το πιο αγαπητό ίσως στέλεχος του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης δεν βρίσκεται πια στην ζωή. Η Κατερίνα Αλαβάντα «έφυγε», μετά από μάχη με την επάρατο νόσο.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλον τον σύλλογο και είναι χαρακτηριστικό ότι στις εκλογές που είχαν γίνει πριν από τρία χρόνια είχε αναδειχθεί πρώτη σε ψήφους.

Ήταν από τα πιο δραστήρια μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΝΟΑ, με σταθερή και μεγάλη προσφορά στον ιστορικό σύλλογο, που πέρυσι γιόρτασε μισόν αιώνα από την ίδρυσή του.

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο έφορος κολύμβησης του ΝΟΑ Γιώργος Ασπιώτης, που ανέβασε το ακόλουθο συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην σελίδα του συλλόγου στο facebook:

Από σήμερα ο Ναυταθλητικός όμiλος Αλεξανδρούπολης είναι φτωχότερος. H συνάδελφος στο Δ.Σ του Ν.Ο.Α Αλαβάντα Κατερίνα έφυγε μετά από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο . Η κηδεία έγινε στην εκκλησία του Σωτήρος στην Αλεξανδρούπολη.
Ο ζήλος της, η φιλία, η προσφορά της στο ΝΟΑ, τα αστεία, η παρορμητικότητά, ο χειμαρρώδης ακραιφνής λόγος της, το ταλέντο της να μετατρέπει το άσχημο σε χαρμόσυνο, η διορατικότητά της, το πάθος της για τελειότητα, η κατανόηση, η υπομονή, η καρτερικότητα, η δικαιοσύνη, η αλήθεια, η ντομπροσύνη, η αξιοπρέπεια, η ακούραστη και ενεργητική της φύση, η ζωντάνια της, η θέλησή της να εξυπηρετεί και κυρίως τους αδύναμους, είναι λίγα από τα πολλά που αφήνει να θυμούνται όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της. Μας λείπεις. Ό, τι πήραμε, ανεκτίμητο, γιατί τιμούσες ό, τι έδινες.
Μοιραστήκαμε χαρές, στενοχώριες, αγωνίες, άγχη, γέλια, πειράγματα, μα πάνω απ’ όλα μοιραστήκαμε την αγάπη για τον ΝΟΑ.
Θα μείνεις πάντα μέσα μας σαν ένα φωτεινό παράδειγμα προσφοράς, αλληλεγγύης, εντιμότητας, φιλίας.
Μέσα στις καρδιές μας θα ζεις Κατερίνα.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ
ο έφορος κολύμβησης
Ασπιώτης Γεώργιος