Παρουσία πολλών καλεσμένων… έκοψε την πίτα του η ακαδημία ΠΑΟΚ Fair Play Κομοτηνής

Στην κατάμεστη από γονείς, πιτσιρικάδες αλλά και κοριτσάκια αίθουσα της Λέσχης Κομοτηναίων ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟΚ Κομοτηνής και οι πετυχημένες ακαδημίες του «έκοψαν» την πίτα της χρονιάς που ευλόγησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κκ. Παντελεήμων.

Η αίθουσα ήταν από νωρίς ασφυκτικά γεμάτη με τους πιτσιρικάδες να ανυπομονούν για τις μπάλες και τις φανέλες των δώρων. Η οργάνωση της όλης εκδήλωσης έγινε παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη αλλά και των καλεσμένων από το τμήμα υποδομών του ΠΑΟΚ, τον Κυριάκο Αλεξανδρίδη αλλά και τον τιμηθέντα για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο Στέφανο Μπορμπόκη.

Βέβαια στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης που έχει μεγάλη αγάπη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στις τοπικές ακαδημίες αλλά και ο αντιδήμαρχος και παλαίμαχος διαιτητής Μανώλης Ταπατζάς.

Να σημειωθεί ότι σύσσωμo ήταν το ΔΣ του ΠΑΟΚ Κομοτηνής με τους Γιώργο Μαρινάκη, Δημήτρη Παγωνίδη και Γιάννη Καλπακίδη, ενώ το παρών έδωσαν όλοι οι προπονητές των τμημάτων με τον Ανέστη Σπυριάδη να έχει το γενικό πρόσταγμα αλλά και την παρουσίαση της εκδήλωσης…