H κοπή της πίτας των συνεργαζόμενων με την ΑΕΚ ακαδημιών του Έβρου Σουφλίου (+photos)

Οι Ακαδημίες του Α.Σ. Έβρος Σουφλίου, που ανήκουν στο δίκτυο των ακαδημιών της ΑΕΚ, πραγματοποίησαν την κοπή της βασιλόπιτας την περασμένη εβδομάδα  στον παραδοσιακό ξενώνα «Το Κουκούλι».

Στην εκδήλωση μίλησαν ο εκπρόσωπος των ακαδημιών Χρήστος Φουτσιτζής αλλά και ο πρόεδρος του Έβρου Σουφλίου Δημήτρης Κάβουρας.  Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το σήμα της ΑΕΚ και οι δυο μπλούζες υπογεγραμμένες από τους ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΕΚ που ήταν τα δώρα των νικητών. Τυχερός στο παιδικό ήταν ο Γιάννης Τσιομπανούδης και στο τμήμα bambini ο Μάριος Φεϊμης.

Στην τελευταία φωτογραφία μπορείτε να δείτε τους προπονητές των ακαδημιών με τον Χρήστο Φουτσιτζή Χρήστο και μέλη της διοίκησης. Αναλυτικά, από αριστερά προς τα δεξιά εικονίζονται οι Παναγιώτης Γαμάγας  (προπονητής τμήματος junior), Γιώργος Πετκίδης  (προπονητής τμήματος pro junior), Γιάννης Λιολιοσίδης (προπονητής τμήματος bambini), Αντώνης Κροντήρης (μέλος διοίκησης), Χρήστος Φουτσιτζής, Δημήτρης Δελησταμάτης (μέλος διοίκησης), Χρήστος Κουγιουμτζής (προπονητής τερματοφυλάκων τμημάτων παιδικού – προ παιδικού) και Χρήστος Τσουτσουμάνος (προπονητής τμήματος παιδικού).

Δείτε τις φωτογραφίες…