Επίθεση Καμμένου σε Λαμπάκη για τις δηλώσεις περί μεταφοράς μεταναστών στην Θράκη

Σε μια επίθεση που ξεπερνά το όριο της πολιτικής και φτάνει στο όριο της εμπάθειας, προχώρησε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος κατά του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκη σχετικά με τις τοποθετήσεις του δεύτερου για τις σχεδιαζόμενες εγκαταστάσεις προσφύγων και μεταναστών στον Έβρο. Οι δηλώσεις έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες στην εκπομπή Ενικός με το Νίκο Χατζηνικολάου.

“Ο κ. Λαμπάκης επαννειλημένως κάνει διάφορες δηλώσεις και μετά τα μαζεύει και μας ζητάει και συγνώμη. Εμένα μου έχει ζητήσει 3 φορές συγνώμη” είπε ο Πάνος Καμμένος.

Αναφορικά με το θέμα των προσφύγων…ο Πάνος Καμμένος ξεχώρισε τη θέση των ΑΝΕΛ από αυτή της κυβέρνησης λέγοντας ότι μιλά ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ και όχι ως υπουργός…για να πει ότι η Θράκη είναι ευαίσθητη περιοχή και ότι δεν θα επιτραπούν τέτοια σχέδια….

Τι ακριβώς εννοούσε ο υπουργός; Η κυβέρνηση σχεδιάζει πράγματα για τη Θράκη με τα οποία διαφωνεί…αλλά παραμένει υπουργός…;;;

Είναι ξεκάθαρο ότι το μικρό κόμμα των ΑΝΕΛ πρέπει να ωριμάσει και να μιλά καθαρά… Το θέατρο με δηλώσεις “αλλού γι αλλού” πρέπει να τελειώσει…Άλλα λέει ο Τέρενς Κουίκ…Άλλα λέει ο Καμμένος… Είναι τουλάχιστον κωμικό (εώς και λυπηρό) να λέει ένας υπουργός ότι δε μιλά ως υπουργός …αλλά ως κόμμα. Αν δε θέλει ο κ. Καμμένος να μιλά για τη Θράκη ως υπουργός…να παραιτηθεί από υπουργός.

ΠΗΓΗ: http://radiomax.gr