Επίθεση από ερυθρόλευκα ΜΜΕ στον Κακουλίδη για τη σχέση του με Μελισσανίδη

Το παρόν και το παρελθόν του προέδρου της ΠΑΕ Ποντίων Μιχάλη Κακουλίδη άρχισαν να ψάχνουν ιστοσελίδες που απευθύνονται στους φίλους του Ολυμπιακού, μετά την παρουσία του στην εκπομπή «Δίκη» του Κυριάκου Θωμαΐδη και τις καταγγελίες που έκανε σε αυτήν (διαβάστε αναλυτικά με ένα κλικ ΕΔΩ).

Μάλιστα, χαρακτήρισαν την συγκεκριμένη εκπομπή ως «προπαγάνδας εις βάρος του Ολυμπιακού και του προέδρου του». Χαρακτηριστικά γράφει το http://www.redking.gr, επιτιθέμενο στον κομοτηναίο παράγοντα: «Θέλησε να πει πως βγήκε από τους πίνακες επειδή δεν πήγε με το… σύστημα. Είπε και άλλα. Ότι του είχαν τάξει συναντήσεις με τον πρόεδρο της ενώσεώς του, ιστοριούλες για… αγρίους και… τίγρεις της ζούγκλας».

«Γελάει όλος ο κόσμος. Εκτεθήκατε όλοι. Ας τα βλέπει ο κόσμος αυτά, για να ξέρει πως παίζουν και στήνουν όλο αυτό το βρόμικο παιχνίδι εις βάρος του Ολυμπιακού, του πρόεδρού του Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά του κόσμου του!», σημειώνει η ερυθρόλευκη ιστοσελίδα και επιχειρεί να αποδομήσει τις καταγγελίες του Μιχάλη Κακουλίδη μέσα από τις αναρτήσεις της ΠΑΕ Ποντίων.

«Αρχικά, η εμφάνιση του Μιχάλη Κακουλίδη διαφημιζόταν από την… ομάδα του», σχολιάζει η ιστοσελίδα δημοσιεύοντας ανάρτηση της περασμένης Παρασκευής, όπου προαναγγέλοταν η παρουσία του. Και ακολούθως δημοσιεύονται φωτογραφίες και σχόλια που έχει ανεβάσει ο ίδιος στο facebook, καλώντας τον ερυθρόλευκο κόσμο να διαδώσει την σχέση του Μιχάλη Κακουλίδη με τον Μελισσανίδη και την αγάπη του για την ΑΕΚ.

«Έτσι στήνει την εκπομπή του ο Κυριάκος Θωμαϊδης. Σε ένα βράδυ που θέλησαν να μας πείσουν ότι ο Μελισσανίδης μιλούσε με… όμορφο τρόπο στον παρατηρητή Κύρκο, στο ΟΑΚΑ! Δείτε και διαδώστε, να καταλαβαίνει και όλος ο κόσμος πως στήνουν τη “Δίκη” και το βρόμικο παιχνίδι τους εις βάρο μας», αναφέρει η ερυθρόλευκη ιστοσελίδα. Αναλυτικά τα σχόλια που αναφέρει είναι τα εξής:

 width=

 width=

 width=