ΕΠΣ Ξάνθης: Ευχές από τον Ερμή Μάνδρας για ταχεία ανάρρωση των παικτών της ΑΕΞ

Σε μια κίνηση σημαντική, που είναι βέβαια αυτονόητη, αλλά στις μέρες μας πολλά είναι και τα αυτονόητα πρέπει να επισημαίνονται. προχώρησε η διοίκηση του Ερμή Μάνδρας. Μέσω του ThrakiSportS θέλησε να γνωστοποιήσει τις ευχές τις για περαστικά και ταχεία ανάρρωση στους δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕ Ξάνθης που τραυματίστηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι την Κυριακή και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο (θυμηθείτε το σχετικό ρεπορτάζ με ένα κλικ ΕΔΩ).

Όπως είπαν παράγοντες από την ομάδα του Ερμή, ήταν πολύ άσχημο και για αυτούς να βλέπουν τους σοβαρούς τραυματισμούς δύο παικτών της ΑΕΞ, καθώς ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πάνω απ’ όλα σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά να φεύγουν όλοι υγιείς, μια και μιλάμε για παιδιά που κάνουν αυτό που αγαπούν και όχι για επαγγελματίες παίκτες που αμείβονται για αυτό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ομάδας του Ερμή Μάνδρας που απεστάλη την Δευτέρα στο ThrakiSportS:

“Σύσσωμη η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας του Ερμή Μάνδρας θέλουμε να ευχηθούμε περαστικά στους ποδοσφαιριστές της ομάδας της ΑΕ Ξάνθης που τραυματίστηκαν στο μεταξύ μας παιχνίδι. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους Χουσείν Καδρή και Γκιουλνέζ Μουαρέμογλου. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο και δη το ερασιτεχνικό είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά”