Πέντε κλήσεις από τον Έβρο στα αναπτυξιακά κλιμάκια της Εθνικης Ομάδας

Συνολικά πέντε ανήλικοι αθλητές και αθλήτριες από τον Έβρο κλήθηκαν στις προπονήσεις των κλιμακίων των Εθνικών Ομάδων Χάντμπολ, δείχνοντας ότι πέρα από την Μάγδα Κεπεσίδου, υπάρχει και συνέχεια στο άθλημα στην περιοχή.

Η ίδια η Μάγδα Κεπεσίδου, που την Κυριακή δεν μπόρεσε να σηκώσει με τη Νέα Ιωνία το Κύπελλο αφού στον τελικό που σφύριξε ο Ανδρέας Μπέτμαν ηττήθηκε η ομάδα της με 32-31 από τον ΠΑΟΚ που κατέκτησε το τρόπαιο, το απόγευμα θα παραβρεθεί στην προπόνηση της Εθνικής Νεανίδων-Κορασίδων Νότου, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 18:30 της Δευτέρας στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας. Άλλωστε η Κεπεσίδου πέρα από το τέρμα των Εθνικών Νεανίδων – Κορασίδων, υπερασπίζεται πλέον και αυτό της μεγάλης των Γυναικών, παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Πέρα όμως από την Κεπεσίδου, είχαμε και την Μαριάννα Σιαρβαρλή των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης που κλήθηκε στην προπόνηση της Εθνικής Κορασίδων Βορείου Κλιμακίου, η οποία διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο «Σπίτι του Χάντμπολ» στη Θεσσαλονίκη, πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Νέα Ιωνία.

Οι άλλες τρεις κλήσεις αφορούσαν τα αγόρια. Συγκεκριμένα οι Ο. Τέλος, Γ. Τέλιος και Χατζηγαβριήλ του Αστέρα Αλεξανδρούπολης κλήθηκαν στην προπόνηση της Εθνικής Παίδων Βορείου Κλιμακίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο Φιλίππειο της Βέροιας.