LIVE από τα Πηγάδια: Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Νεκτάριος Αμποβιανίδης βρίσκεται στο Skoda Xanthi Arena και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε πληροφόρηση για την εξέλιξη στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Αστέρα Τρίπολης στην αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής.

Ωρα 18:42 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 18:45 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:48 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:51 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 18:55 Διαιτητής της συνάντησης είναι ο Ιωάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας,  με βοηθούς τους Γεωργαράκο(Αθηνών), Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου) και τέταρτο τον Σελίμο της ΕΠΣ Λακωνίας).

Ωρα 18:58  Πάμε να δούμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων, για την Ξάνθη ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε τους: Ζαρόπουλο, Μπέρτο, Μπαξεβανίδη, Καρυπίδη, Λισγάρα, Βασιλακάκη, Λουσέρο, Νιέτο, Σολτάνι, Ορφανίδη και Σκούρτη.

Ωρα 19:01 Για τον Αστέρα Τρίπολης ο Δημήτρης Τερεζόπουλος επέλεξε τους: Μπαντή, Ντουντού, Γιαννούλη, Ζησόπουλο, Μουκάμ, Αλόκο, Κιτοκό, Μπερτόλιο, Μάσα, Χαμντανί και Γιάννου.

Ωρα 19:05 Στον πάγκο για την Ξάνθη είναι οι: Γκαραβέλης, Παπαστεριανός, Φλίσκας, Γούτας, Καπετάνος, Κρίστοφερ και Ντιμιτρόφ.

Ωρα 19:08 Στον πάγκο για τους Αρκάδες είναι οι: Θεοδωρόπουλος, Κουρμπέλης, Τσάβες, Λούι, Ιωαννίδης, Στανισάβλιεβιτς και Σανκαρέ.

Ωρα 19:11 Πολύ σημαντική αναμέτρηση και για τις δύο ομάδες που κυνηγούν την είσοδο στα πλέι οφ, πιο κοντά η ομάδα του Αστέρα που βρίσκεται στην 6η θέση με 31 βαθμούς, στην 10η  η Ξάνθη με 25.

Ωρα 19:14 Σε πολύ καλή φόρμα η Ξάνθη που το τελευταίο διάστημα αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, μην ξεχνάμε ότι προέρχεται απο την σπουδαία νίκη με 1-0 μέσα στην Λεωφόρο επί του Παναθηναϊκού.

Ωρα 19:17 Λιγοστός ο κόσμος στις εξέδρες των Πηγαδίων παρά την σημαντικότητα του αγώνα.

Ωρα 19:21 Με το κλασικό 4-2-3-1 παρατάσσεται η Ξάνθη με τον Ζαρόπουλο κάτω απο τα γκολπόστ στην άμυνα απο τα δεξιά προς τα αριστερά αγωνίζονται οι Μπέρτος, Καρυπίδης, Λισγάρας και Μπαξεβανίδης, δίδυμο στα χαφ οι Βασιλακάκης – Λουσέρο, στα δεξιά ο Σολτάνι, αριστερά ο Νιέτο με τον Ορφανίδη να αγωνίζεται πίσω απο τον μοναδικό προωθημένο της Ξανθιώτικης επίθεσης Βασίλη Σκούρτη.

Ωρα 19:24 Η ομάδα του Αστέρα αγωνίζεται με πανομοιότυπο σχηματισμό με τον Τερεζόπουλο να επιλέγει το 4-2-3-1, με τον Μπαντή κάτω απο τα γκολπόστ στην άμυνα απο τα δεξιά προς τα αριστερά με τους Κιτόκο, Ζησόπουλο, Αλόκο, Γιαννούλη, μπροστά τους δίδυμο στα χαφ τους Ντουντού και Χαμντανί, στα δεξιά των Μουκάμ  και αριστερά των Μάσα με τον Μπερτόλιο να αγωνίζεται πίσω απο τον Απόστολο Γιάννου.

Ωρα 19:27 Ντεμπούτο στην ενδεκάδα για τον Βασίλη Σκούρτη και μάλιστα κόντρα στην πρώην ομάδα του, απο την οποία τον απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή η Ξάνθη τον Ιανουάριο.

Ωρα 19:29 Τώρα βγάινουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, όλα έτοιμα για την έναρξη του αγώνα με την πρώτη σέντρα του αγώνα να είναι για τους φιλοξενούμενους.

1′ Έναρξη του αγώνα

10′ Ισορροπημένο το πρώτο δεκάλεπτο της συνάντησης χωρίς κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία.

13′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι για τον Πέτρο Ορφανίδη της Ξάνθης που ανέκοψε αντικανονικά προσπάθεια αντεπίθεσης του Μπερτόλιο.

20′ Έχει ανεβάσει την απόδοση του ο Αστέρας που έχει πάρει την κατοχή της μπάλας και προσπαθεί κυρίως απο τα άκρα να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα της Ξάνθης που αμύνεται εξαιρετικά δίχως να δίνει χώρο στο γήπεδο, ενώ παράλληλα ψάχνει με βαθιές μπαλιές να πιάσει στον “ύπνο” την άμυνα των φιλοξενουμένων.

22′ Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι και για τους Αρκάδες με τον Λίμα Ντουντού να αντικρίζει την κίτρινη του Παπαδόπουλου για δυνατό μαρκάρισμα στον Σολτάνι.

25′ Πρώτο σουτ στην αναμέτρηση για Ξάνθη, με σουτ  του Σκούρτη εκτός περιοχής να είναι αδύναμο και να καταλήγει στην αγκαλιά του Μπαντή.

26‘ Θέλησε να απαντήσει άμεσα ο Αστέρας με το σουτ του Μουκάμ να καταλήγει πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Ζαρόπουλου, αυτό ήταν το τρίτο σουτ στο ματς για τους Αρκάδες χωρίς όμως να έχουν βρει σε κανένα σουτ εστία.

35′ Έχει ισορροπήσει η Ξάνθη που έχει κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και προσπαθεί κυρίως απο τις πτέρυγες να απειλήσει τον Μπαντή.

42′ Δεύτερη κίτρινη για παίκτη του Αστέρα με τον Κιτοκό να βλέπει την κίτρινη κάρτα του Παπαδόπουλου για σκληρό μαρκάρισμα στον χώρο του κέντρου.

45′ Τέλος πρώτου μέρους στα Πηγάδια. Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης  0-0

Ωρα 20:19 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 20:22 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 20:25 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 20:28 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη είναι η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

46‘Έναρξη δευτέρου μέρους, χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

52′ Πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη για τους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Γιάννου να μπλοκάρει ο Ζαρόπουλος.

55′ Άμεση απάντηση για την Ξάνθη με τον Βασιλακάκη να κάνει το γύρισμα στον Ορφανίδη που έκανε το σουτ όμως την τελευταία στιγμή του έβαλε την κόντρα ο Ντουντού αποσόβησε τον κίνδυνο για την εστία του Μπαντή.

57′ Πρώτη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Μανώλη Παπαστεριανό να περνά στο παιχνίδι αντί του Πέτρου Ορφανίδη.

61′ Δεύτερη κάρτα και για παίκτη της Ξάνθης με τον Χρήστο Καρυπίδη να παρατηρείται με κίτρινη για μαρκάρισμα στο κέντρο.

66′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Παντελή Καπετάνο να περνά στο ματς αντί του Βασίλη Σκούρτη.

67′ Τρίτη κάρτα για παίκτη της Ξάνθης, με τον αρχηγό της Θρακιώτικης ομάδας Μάκη Μπαξεβανίδη να κιτρινίζετε καθώς ανέκοψε με αντικανονικό τρόπο προσπάθεια αντεπίθεσης των φιλοξενούμενων.

71′ Πρώτη αλλαγή για τον Αστέρα Τρίπολης με τον Νίκο Ιωαννίδη να αντικαθιστά τον Πάμπλο Μάσα

72′ Έντονες διαμαρτυρίες απο τους γηπεδούχους για πέναλτι που δεν καταλογίζει ο Παπαδόπουλος, διαμαρτυρίες και απο τον πάγκο της ομάδας για ανατροπή του Νιέτο απο τον Μπαντή.

74‘ Ολοκληρώνει τις αλλαγές της η Skoda Ξάνθη με τον Αλμέϊδα Κρίστοφερ να περνά στο ματς αντί του Ντάνιελ Νιέτο.

76′ Δεύτερη αλλαγή για τον Αστέρα με τον Πάπα Σανκαρέ να περνά στο ματς αντί του Λίμα Ντούντου.

80′ Κίτρινη κάρτα σε Βασιλακάκη και Αλόκο για μεταξύ τους αψιμαχία.

84‘ Τέταρτη κάρτα για παίκτη του Αστέρα, με τον Μουκάμ να αντικρίζει την κίτρινη του Παπαδόπουλου.

86′ Καλή στιγμή για τους Αρκάδες με τον Μπερτόλιο να εκτελεί φάουλ στην πορεία της μπάλας θα μπει ο Ζησόπουλος με τον Ζαρόπουλο να μπλοκάρει σταθερά.

87′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Αστέρας Τρίπολης με τον Μπράϊαν Λούι να περνά στο ματς αντί του Φακούντο Μπερτόλιο.

89′ Τρία λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις του αγώνα.

90+1′ Μακρινό σουτ του Μπαξεβανίδη μπλόκαρε σταθερά ο Μπαντής.

90+3′ Τέλος αγώνα στα Πηγάδια με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Skoda Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης 0-0

Ωρα 21:23 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσέφερε το καφέ μπαρ «El Clasico», που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις (λεπτομέρειες στην σελίδα του «El Clasico» στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ)

Ωρα 21:25 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσέφερε ακόμα το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 21:28 Ακόμα, χορηγός της αποψινής μετάδοσης ήταν το «BEER HOUSE», το ολοκαίνουριο στέκι στον χώρο της παλιάς Πυξίδας (ισόγειο) στην Βασ. Σοφίας και Ύδρας γωνία σας περιμένει για να απολαύσετε την ποικιλία από μπύρες με καλή παρέα σε έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο (λεπτομέρειες στην σελίδα του Beer House στο facebook με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 21:31 Τέλος, για την πραγματοποίηση της σημερινής μετάδοσης πολύτιμη ήταν η βοήθεια της ταβέρνας «ΤΟ ΚΤΗΜΑ»που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Κομοτηνής με με παραδοσιακή κουζίνα και μεγάλη ποικιλία κρασιών υψηλής ποιότητας. Μπορείτε να την επισκεφθείτε με την παρέα σας για γεύμα ή για δείπνο (λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).