Η φετινή αφλογιστία του Ιγκόρ και οι «ευθύνες» που του αποδίδονται για τον διαφαινόμενο υποβιβασμό του Πανθρακικού

Τη χειρότερη επίδοσή του στην καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα έχει φέτος ο Ίγκορ. Συγκεκριμένα, ο επιθετικός του Πανθρακικού δεν έχει σκοράρει για 13 συνεχόμενα ματς, 14 αν μετρήσουμε και αυτό του περασμένου Σαββάτου που δεν ξεκίνησε στον αγώνα, αν και ήταν στο αρχικό σχήμα, λόγω τραβήγματος που είχε στην προθέρμανση.

Η αφλογιστία του αντικατοπτρίζεται και στην εφετινή πορεία της ομάδας της Κομοτηνής, που εν πολλοίς φαίνεται να χάνει τον στόχο της παραμονής εξαιτίας της μεγάλης πληγής που είχε από την αρχή της περιόδου στο να βρει τα αντίπαλα δίχτυα. Βέβαια,. όσο και αν κάποιοι κατηγορούν τον Ιγκορ, κανείς δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Βραζιλιάνος ήταν για μεγάλο διάστημα τραυματίας, εκτός αγώνων και προπονήσεων και κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για αυτό.

Ωστόσο γεγονός είναι ότι η επιστροφή του δεν συνδυάστηκε με πολλά τέρματα. Για την ακρίβεια, με κανένα. Ο πρώην προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε δηλώσει ότι η μία μεταγραφή που θα κάνει ο σύλλογος θα είχε να κάνει με την επίθεση, εφόσον έκρινε ότι ο Ιγκόρ δεν θα ήταν σε θέση να προσφέρει όσα είχε ανάγκη ο Πανθρακικός. Τελικά η μεταγραφή άργησε να γίνει, δεν έγινε στην επιθετική γραμμή αλλά στον χώρο του κέντρου με τον Φωτάκη, κυρίως όμως έγινε αφότου έφυγε ο Ελευθερόπουλος.

Η προηγούμενη αρνητική επίδοση του έμπειρου βραζιλιάνου επιθετικού στην ομάδα του Πανθρακικού ήταν επτά αγώνες χωρίς γκολ από τις 2/2/14 μέχρι 22/3/14, την πρώτη δηλαδή σεζόν που βρέθηκε στην Κομοτηνή, η οποία ωστόσο αποδείχθηκε και η καλύτερη της καριέρας του.