ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Όσα έγιναν στον αγώνα Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης – Ηρακλής Καβάλας

Πραγματοποιώντας ίσως την χειρότερη φετινή της εμφάνιση, η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης ηττήθηκε εντός έδρας από τον Ηρακλή Καβάλας με 49-61 για το πρωτάθλημα ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Απολύτως τίποτα δε λειτούργησε σωστά για την ομάδα του Έβρου. Πολλές τρίπλες και κακή κυκλοφορία της μπάλας, κάκιστες επιθετικές επιλογές και άστοχα σουτ, σχεδόν μηδενικές ασίστ, πολλά λάθη, χαμένα ριμπάουντ, αργές επιστροφές, χαλαρές αμυντικές αντιδράσεις, έλλειψη διάθεσης και μαχητικότητας… είναι μερικά από τα στοιχεία που οδήγησαν σε άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

«Η ομάδα μας παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να φτάσουν σε μια εύκολη και δίκαιη νίκη», σχολίαζαν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Ολυμπιάδας που καλείται να βελτιωθεί στην συνέχεια για ανέβει σκαλοπάτια στην βαθμολογία. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Καβάλας είναι έβδομος με 17.

Όπως σημειώνουν μάλιστα και τα gipedatouevrou (από όπου και η φωτογραφία), η Ολυμπιάδα ”έτρεξε” ένα σερί 8-0, με δίποντα των Αγγέλου, Αλεξούδη και Γιαβρίδη και δύο εύστοχες βολές του Καλέττη, μειώνοντας τη διαφορά στους δώδεκα πόντους, σε σχέση με τους 20 που είχε διαμορφωθεί λίγο πριν το τέλος. Την επόμενη αγωνιστική η Ολυμπιάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Σπάρτακο Διδυμοτείχου και ο Ηρακλής Καβάλας θα φιλοξενήσει τους Πάνθηρες Καβάλας.

Δεκάλεπτα: 11-16, 25-33 (ημίχρονο), 34-51, 49-61 (τελικό αποτέλεσμα)

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χατέλος Σ., Καλέτζης 2, Παπαχρήστου 1, Γιαβρίδης 13(1), Αγγέλου 6, Αλεξούδης 10, Τσουρνακάκης 2, Κελεπεκίδης 5(1), Βαλασίδης 8(2), Δελχανίδης, Φυδανίδης 2

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Λαπάτας 5, Σιώρας 4, Γόργιας 16(2), Σκρηττόβαλης 8(1), Ιωαννίδης 14, Βουδουλάκης 2, Χαττάτογλου 4, Γερακίδης 6, Καραμανώλης 2