ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση ανάμεσα στην ΠΑΕ Πενταλόφου και την ΑΕ Διδυμοτείχου

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου έμεινε η ΑΕ Διδυμοτείχου, που κατάφερε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα να φύγει νικήτρια από την έδρα της ΠΑΕ Πενταλόφου ΓΙΑ ΤΗΝ 14η αγωνιστική.

Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν σε όλο το νομό δεν έλειπαν φυσικά από τον Πεντάλοφο με αποτέλεσμα να δυσκολέψουν τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων, ωστόσο η ΑΕΔ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και έχοντας ως mvp τον Δοϊνούδη που πέτυχε δύο τέρματα, πήρε τη νίκη.

Στο πρώτο από αυτά εκμεταλλεύθηκε τον άνεμο, όταν στο στο 37ο λεπτό επιχείρησε το μακρινό διαγώνιο σουτ  με φάλτσο έξω από την περιοχή και δεξιά. Η πορεία της μπάλας άλλαξε εξαιτίας του αέρα και μπέρδεψε τον Δαρβούδη, που μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του. Δόση τύχης είχε και το δεύτερο γκολ από τον ίδιο παίκτη, στο 70′, πάλι με μακρινό σουτ πολλά μετρά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στην πλάτη του Μάτσιου και να αλλάζει πορεία καταλήγοντας στα δίχτυα.

Ο Γιαννόπουλος μετά από ασίστ του Σκερλετίδη έπειτα από ωραίο συνδυασμό των δύο, έγραψε στο 79 το τελικό 0-3. Όπως σημειώνει το radioevros, όπου μπορείτε να δείτε φωτογραφίες αλλά και βίντεο από το παιχνίδι, έτσι η ΑΕ Διδυμοτείχου πήρε μια δίκαιη νίκη δίνοντας χρόνο συμμετοχής και σε παίκτες που δεν είχαν την ευκαιρία μέχρι τώρα να αγωνιστούν, ενώ από την άλλη ο Πεντάλοφος έτρεξε πολύ  και προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε να πάρει κάτι, εκτός από την συμμετοχή και την  καλή απόδοση των νέων παικτών που έχει εντάξει στο ρόστερ του.

Χωρίς προβλήματα κύλησε το παιχνίδι για τον διαιτητή της αναμέτρησης Κεσσούδη που είχε ως βοηθούς τους Τοκμακίδη και Κίτσο.

Π.Α.Ε. ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ (Μετζιδιές): Δαρβούδης Χ, Γκαβανίδης, Σαρινούδης, Τσομπανίδης, Μάτσιος, Χατζηαγοράστου (72΄Καρβουνίδης), Οικονομίδης, Τσόκας, Μπαλάκης, Μπουρνάκας (74΄Αρβανιτίδης), Καδόπουλος (57΄Νένογλου)

Α.Ε. ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Μαυράκης): Ζλατάνης, Ζιαρτιούδης (79΄Ασπιώτης), Παπούδης, Κοτζά, Τζανετάκος, Σκερλετίδης, Δοϊνούδης, Θεμελάκης (84΄Πατιαλάκας), Κούρτ (74΄Δαρβούδης Δ.), Γιαννόπουλος, Ιντζές.