Πετάει από Αθήνα για Κωνσταντινούπολη και από εκεί για Λισαβόνα ο Εθνικός! Αμφίβολος ο Φόγιερ

Για την Κωνσταντινούπολη πετάει αργά το βράδυ της Κυριακής από την Αθήνα, όπου βρέθηκε την Κυριακή μετά το ματς με την Παναχαϊκή, η αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Η πτήση από εκεί για την Λισαβόνα έχει προγραμματιστεί τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά από αναμονή περίπου επτά ωρών.

Ουσιαστικά ο Εθνικός θα βρεθεί στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας για τον πρώτο αγώνα της φάσης των οκτώ με την Μπενφίκα σχεδόν δυόμισι 24ωρα πριν την διεξαγωγή της σημαντικής αναμέτρησης. Υπενθυμίζεται ότι ο Εθνικός είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας που έχει απομείνει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκ μέρους της διοίκησης του ΤΑΑ Εθνικός, την αποστολή της ομάδας θα συνοδεύσει ο Αντώνης Τελόπουλος, ενώ αρχηγός της αποστολής είναι ο τιμ μάνατζερ Άκης Σιδηρόπουλος. Ωστόσο ακόμα και πριν από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι, δεν λείπουν οι πονοκέφαλοι για τον Σάκη Μουστακίδη.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Φόγερ στον αγώνα της Τετάρτης. Ο γερμανός παίκτης, που αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του τραυματία αρχηγού Ανέστη Δαλακούρα, τραυματίστηκε στο ματς με την Παναχαϊκή όραν συγκρούστηκε με τον Κασαμπαλή. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην τραυματισμένη επιγονατίδα την Κυριακή στο ΚΑΤ δεν έδειξαν πάντως κάτι σοβαρό.

Ωστόσο οι γιατροί πέρα από φαρμακευτική αγωγή του συνέστησαν τριήμερη ξεκούραση, κάτι που είναι φύσει αδύνατο να συμβεί, με δεδομένο το πολύωρο ταξίδι της αποστολής του Εθνικού για την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας. Ετσι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Ο αγώνας υπενθυμίζεται ότι έχει προγραμματιστεί για τις 22:30 ώρα Ελλάδος, το βράδυ της Τετάρτης 17 Φεβρουαρίου (LIVE από το ThrakiSportS).