ΕΠΣ Έβρου: Μπήκε αυτοκίνητο στο γήπεδο της Δραγάνας για να μεταφέρει παίκτη του Ιπποκράτη στο νοσοκομείο

Ο Άρδας Καστανεών έφυγε νικητής από το γήπεδο της Δραγάνας, λυγίζοντας στο τέλος με 1-0 τον Ιπποκράτη, αλλά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα πέρασαν σε δεύτερη μοίρα εξαιτίας του τραυματισμού του παίκτη των γηπεδούχων Άχπα, που αναγκάστηκε να αποχωρήσει πριν συμπληρωθεί το πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

Μάλιστα, επειδή αρχικά υπήρξε ανησυχία για πρόβλημα με την καρδιά του παίκτη (μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Ιπποκράτης είναι η ομάδα των γιατρών!), αποφασίστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο γειτονικό στο γήπεδο «Χρυσοπηγή Δεβετζή» νοσοκομείο. Και επειδή οι γιατροί ξέρουν ότι και ασθενοφόρο να καλούνταν, ίσως καθυστερούσε πολύ να έρθει, έστω και αν το νοσοκομείο είναι δίπλα, αποφάσισαν να πάει εκεί ο Άχπας με το αυτοκίνητο.

Έτσι, ένα λευκό αυτοκίνητο μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να παραλάβει τον παίκτη και να τον μεταφέρει στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης, σκηνή που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του radiomax. Όπως πάντως αναφέρει η ίδια πηγή, τελικά ήταν απλά ένας  μυικός πόνος και ο Άχπας δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο. Ο Νίκος Μητριτζίκος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή και στην θέση του μπήκε στον αγώνα ο Μαργαρίτης.