LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής: Πανθρακικός – Πλατανιάς 0-2 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πανθρακικός – Πλατανιάς για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε για την εξέλιξη στην αναμέτρηση Πανθρακικός – Πλατανιάς, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ένα κρίσιμο παιχνίδι, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα της Κομοτηνής, αν θέλει να μείνει στο κυνήγι της παραμονής.

Ωρα 16:28  Ο Πανθρακικός ουσιαστικά κυνηγά τον Ατρόμητο και την Βέροια που έχουν 8 πόντους περισσότερους από αυτόν και αγωνίζονται αυτήν την στιγμή στο Περιστέρι μεταξύ τους, με τις δυο ομάδες να είναι ισόπαλες 0-0.

Ωρα 16:31  Η ομάδα της Κομοτηνής έχει την χειρότερη έδρα στο πρωτάθλημα. Σε δέκα αγώνες έχει μόνο μία νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, 3 ισοπαλίες και έξι ήττες.

Ωρα 16:34 O Πανθρακικός μετά και την μεγάλη αυτή νίκη επί του Παναθηναικού είναι πέντε αγώνες χωρίς νίκη, παίρνοντας τρεις μόλις βαθμούς και πετυχαίνοντας μόλις ένα γκολ, την περασμένη εβδομάδα στην Λιβαδειά, στο τέλος του αγώνα.

Ωρα 16:38  Ετσι παραμένει προτελευταίος στην βαθμολογία με 14 πόντους, στο -8 απ’ τον Ατρόμητο (αγώνα λιγότερο με Λεβαδειακό αλλά και με κίνδυνο τιμωρίας -3 πόντων από τα επεισόδια με την ΑΕΚ) και την Βέροια που έχουν 22 βαθμούς.

Ωρα 16:41  Ο Γιάννης Χατζηνικολάου σε αυτόν τον αγώνα θα στερηθεί τις υπηρεσιες των Ψάλτη, Τζάνη, Μουδούρογλου, Λαδάκη, Φωτάκη, Ποτουρίδη και Τσιάρα, που απουσιάζουν για διάφορους λόγυς τραυματισμού, ανετοιμότητας ή τιμωρίας λόγω καρτών.

Ωρα 16:45 Αξίζει πριν ξεκινήσουμε με τα στοιχεία του αγώνα να σας ενημερώσουμε ότι την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Πανθρακικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:47 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:50  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Φυσικά όλα αυτά έρχονται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 16:54  Τέλος να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε.

Ωρα 16:57  Το ματς του Ατρομήτου με τη Βέροια στο Περιστέρι έληξε στο 0-0. Έτσι, ο Πανθρακικός με νίκη θα μειώσει στο -6, αλλιώς έχετε γεια από τώρα βρυσούλες, λόγοι, βουνά ραχούλες…

Ωρα 16:59 Η εντεκάδα του Πανθρακικού αποτελείται από τους Αθανασιάδη, Παπαγεωργίου, Χρήστου, Μελίσση, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ηλιάδη, Μπαϊκαρά, Χασομέρη, Ντιγκινί και Ίγκορ.

Ωρα 17:01  Η ενδεκάδα του Πλατανιά έχει ως εξής: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Γκινιάτιτς, Μπανανά, Μενδρινός, Αποστολόπουλος, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ανγκούλο.

Ωρα 17:03 Ο Πλατανιάς αυτή την στιγμή βρίσκεται δέκατος μαζί με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό με 24 βαθμούς όσους και ο Αστέρας, και εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος με 2 νίκες (τελευταία στην Ξάνθη με 0-2), τρεις ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Ωρα 17:06  Θετική πάντως είναι η παράδοση για τον Πανθρακικό κόντρα στον Πλατανιά με δύο νίκες (όλες με σκορ 1-0) και μία ισοπαλία (1-1) στην Κομοτηνή για την Super League. Συνολικά σε 7 αγώνες ο Πανθρακικός έχει 2 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 4-9.

Ωρα 17:10  Διαιτητής ορίστηκε ο Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς τους Απτόσογλου (Αθηνών) και τον Αγρινιώτη Αντώνη Πυλαρινό που ανήκει όμως στην ΕΠΣ Ζακύνθου και προ ετών σπουδαζε στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και ανήκε στην ΕΠΣ Θράκης. Τέταρτος διαιτητής είναι ο Κοτσάνης (Δράμας).

Ωρα 17:13  Τώρα έχουμε την είσοδο των διαιτητών με τις δυο ομάδες. Λιγοστός ο κόσμος στο γήπεδο. Ίσως έρθει στην πορεία, άλλωστε πριν λίγο έληξαν και τα τοπικά της ΕΠΣ Θράκης και μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 17:16  Δεν βλέπουμε τον Ιγκορ στην ενεδεκάδα του Πανθρακικού και όπως μαθαίνουμε, ένιωσε ενοχλήσεις στο ζέσταμα και έχουμε αλλαγή στην αρχική σύνθεση. Ο Χαβίτο παίρνει τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης και ο Ροζέριο μένει τελικά στον πάγκο.

1′  Εναρξη του αγώνα. Στη σέντρα οι παίκτες του Πανθρακικού.

5′  Ο Πανθρακικός την κατοχή στα πρώτα πέντε λεπτά, χωρίς κάτι το ουσιαστικό όμως.

8′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Τραγικό λάθος από τον Μπανανά που γλίστρησε, ο Ντιγκινί πήρε την μπάλα, όμως οι ντρίμπλες στον Σελίν έδωσαν τον χρόνο στον πρώτο να γυρίσει στη θέση του και να διορθώσει το λάθος του και χάθηκε η ευκαιρία.

15′ Δοκάρι για τον Πανθρακικό. Ο Χαβίτο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Ηλιάδης έπιασε το πλασέ στην κίνηση από το ύψος της περιοχής, με την μπάλα να σταματάει στην αριστερό δοκό του Σωτηρίου. Στην εξέλιξη της φάσης ο Παπαγεωργίου έκανε το σουτ από δεξιά, με τον Σωτηρίου να  παραχωρεί κόρνερ.

18′  Γκολ για τον Πλατανιά. Ο Μουνάφο έκανε το σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στην εξέλιξη της φάσης η μπάλα έφτασε στον Σελίν, που με μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή την έστειλε αρχικά ξανά στο δοκάρι και στη συνεχεία στα δίχτυα. Ανοίγουν έτσι το σκορ οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους ουσιαστική ευκαιρία. Πανθρακικός – Πλατανιάς 0-1

25′  Δεν μπορεί να κυκλοφορήσει την μπάλα τώρα ο Πανθρακικός, ενώ την κρατάει στην κατοχή του ο Πλατανιάς. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατοχή είναι 57%-43%.

31′ Υποψία ευκαιρίας για Πανθρακικό. Σουτ του Μεχία έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Σωτηρίου.

40′  Απολύτως τίποτα το τελευτα’ιο δεκάλεπτο στο παιχνίδι. Ο Πλατανάς την κατοχή, ο Πανθρακικός δείχνει να συμβιβάζεται με τη μοίρα του.

43′ Κίτρινη κάρτα στον Γκνιάτιτς.

44′  Απειλεί ξανά ο Πλατανιάς. Σουτ του Μουνάφο, ψηλά άουτ η μπάλα.

45′ Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Κομοτηνή. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Πανθρακικός – Πλατανιάς 0-1.

Ωρα 18:06 Αξίζει να σας θυμίσουμε ότι την αναμέτρηση Λεβαδειακός-Πανθρακικός σας την προσφέρει το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Δ. Μπλέτσα 4, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ αλλά και για να εξοφλήσετε λογαριασμούς, σύντομα και σε νέο ακόμα πιο μεγάλο και εκσυγχρονισμένο χώρο (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:09 Επίσης την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 18:13  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης η νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή, το Coffee Lab που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, το βράδυ κρασί ή μπύρα, ακόμα και αν πεινάσετε, υπάρχουν σάντουιτς να σας χορτάσουν (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:17  Τέλος να ευχαριστήσουμε την εφημερίδα «Θρακική Αγορά» που κυκλοφορεί κάθε Πέμπτη και έχει πλήρες αθλητικό ένθετο, στο οποίο μπορείτε να ενημερώνεστε σε συνεργασία και με την ομάδα του ThrakiSportS για όλα τα αθλητικά νέα της εβδομάδας που πέρασε.

Ωρα 18:19  Πάμε για την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.

46′  Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στην Κομοτηνή. Στη σέντρα ο Πλατανιάς.

47′ Κίτρινη κάρτα στον Χρήστου για σκληρό μαρκάρισμα στον Αποστολόπουλο.

49′  Γκολ ο Πλατανιάς. Ο Μενδρινός τροφοδότησε με κεφαλιά τον Ανγκούλο, που ίσως και να ήταν σε θέση οφσάιντ αν και δεν είδαμε να υπάρχουν διμαρτυρίες, ο τελευταίος κοίταξε τον επόπτη, είδε να έχει κάτω την σημαία, μπήκε στην περιοχή και με απλό τρόπο πλάσαρε τον Αθανασιάδη. Πανθρακικός – Πλατανιάς 0-2

52′  Μεγάλη ευκαιρία για Πανθρακικό να μειώσει με κεφαλιά του Ντιγκινί, ο Αποστολόπουλος απομάκρυνε πάνω στη γραμμή.

58′ Ο Ντιγκινί το εκτέλεσε, με την μπάλα να σταματάει στο τείχος.

59′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Βάλτερ αντί του Χασομέρη.

66′ Σουτ του Αποστολόπουλου από δεξιά, άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Αθανασιάδης.

67′ Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Στανισάβλιεβιτς αντί του Γουνδουλάκη.

79′ Αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Γαβριηλίδης αντί του Χρήστου.

80′ Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο Τσουράκης αντί του Αποστολόπουλου.

85′  Φεύγει ο κόσμος απογοητευμένος από το γήπεδο. Τίποτα δεν έχει κάνει ο Πανθρακικός για να αποτρέψει τη μοίρα του.

90′  Τρία τα λεπτά των καθυστερήσεων, αλλά οι πιο πολλοί από τους λίγους φιλάθλους έχουν αποχωρήσει…

90+1′ Αλλαγή για τον Πλατανιά. Ο κομοτηναίος Θανάσης Ντίνας αντί του Μενδρινού.

90+3′  Τέλος του αγώνα. Νίκη για τον Πλατανιά με 0-2, που δίνει μεγαλύτερη ανάσα στους Χανιώτες και… βυθίζει κι άλλο τον Πανθρακικό που πλέον μόνο με θαύμα μπορεί να ελπίζει σε παραμονή, 9 βαθμούς μακριά από την σωτηρία. Πλην του δοκαριού όμως, δεν άξιζε κάτι παραπάνω από αυτό το ματς. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Πλατανιάς 0-2