Με επτά συνολικά απουσίες η αποστολή “νίκης” του Πανθρακικού με τον Πλατανιά

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανθρακικού και ανακοινώθηκε η αποστολή από τον Γιάννη Χατζηνικολάου ενόψει ενός ακόμα αγώνα δίχως αύριο για την 22η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ζέσταμα και περιλάμβανε έπειτα ασκήσεις αντίδρασης και παιχνίδια 5-2, ενώ στην συνέχεια της προπόνησης δόθηκε έμφαση από το τεχνικό επιτελείο στην τακτική καθώς και στην εκτέλεση και αντιμετώπιση στατικών φάσεων.

Απουσίασε λόγω γρίπης ο Ψάλτης, την αποκατάστασή του συνέχισε ο Τζάνης, ενώ ατομικά προπονήθηκαν Μουδούρογλου και Λαδάκης. Εκτός αποστολής είναι και οι τιμωρημένοι Ποτουρίδης, Τσιάρας και ο ανέτοιμος Φωτάκης, ενώ επιστρέφουν οι Βάλτερ Μπαλούφο, Ντιγκινί και Μεχία που απουσίαζαν από την Λιβαδειά.

Ύστερα από το τέλος της προπόνησης, ο Γιάννης Χατζηνικολάου ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμμετέχουν στην αποστολή για τη Σαββατιάτικη (13/02-17:15) αναμέτρηση με τον Πλατανιά Χανίων στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Αυτοί είναι αναλυτικά οι Αθανασιάδης, Τζελέπης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Πεταυράκης, Ρούσσος, Μεχία, Χρήστου, Ηλιάδης, Γαβριηλίδης, Μπαϊκαρά, Ροτζέριο, Χαβίτο, Χασομέρης, Ιγκόρ, Νικόλτσης, Ντιγκινί και Βάλτερ.