Εγκατέλειψε την προπόνηση του Πανθρακικού ο αρχηγός του Αντώνης Λαδάκης

Ένα ακόμη απρόοπτο συνέβη στην προπόνηση της Πέμπτης (11/2) στον Πανθρακικό με τον Αντώνη Λαδάκη να αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και να εγκαταλείπει το πρόγραμμα. Κάτι το οποίο σημαίνει ότι πολύ δύσκολα ο έμπειρος μέσος θα βρίσκεται στην διάθεση του Γιάννη Χατζηνικολάου για την αναμέτρηση του Σαββάτου (13/2) με τον Πλατανιά.

Εκτός μάχης βρίσκονται ήδη οι Τζάνης, Μουδούρογλου, Μπαϊκαρά που είναι τραυματίες αλλά και οι Τσιάρας, Ποτουρίδης που είναι τιμωρημένοι. Ετσι τα προβλήματα αντί να μειώνονται, πολλαπλασιάζονται ενόψει μιας αναμέτρησης που κακά τα ψέματα, αποτελεί το τελευταίο χαρτί για να πάρει μια παράταση ζωής ο Πανθρακικός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

“Με τους παίκτες του Πανθρακικού να ανεβάζουν ρυθμούς, συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Πλατανιά Χανίων (13/02-17:15).

Το σημερινό πρόγραμμα στο αθλητικό κέντρο άρχισε με ζέσταμα και ασκήσεις ταχύτητας και τεχνικής με μπάλα. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στον τομέα της κατοχής της μπάλας καθώς και στην επιθετική ανάπτυξη και τα τελειώματα των φάσεων.

Την αποκατάστασή του συνέχισε ο Χρήστος Τζάνης, ο Χάρης Ψάλτης απουσίασε, εξαιτίας της γρίπης που τον ταλαιπωρεί, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Σάββας Μουδούρογλου και Ντενίζ Μπαϊκαρά.

Στο τελευταίο μέρος της προπόνησης ο Αντώνης Λαδάκης αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και την Παρασκευή θα φανεί αν θα μπορεί να υπολογίζει ο Γιάννης Χατζηνικολάου για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής του Πανθρακικού δεν έχει στη διάθεσή του για την προσεχή αναμέτρηση με την κρητική ομάδα τον Αντώνη Τσιάρα, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα με το Λεβαδειακό, και τον Γιάννη Ποτουρίδη, που θα εκτίσει τιμωρία λόγω καρτών.

Η τελευταία προπόνηση, πριν το ματς της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Ελλάδα 2015-16, είναι προγραμματισμένη για τις 11:30 το πρωί στο αθλητικό κέντρο και αμέσως μετά θα ανακοινωθούν οι παίκτες που θα μετέχουν στην αποστολή της ομάδας”.