Παρελθόν ο βοηθός του Άκη Μάντζιου! Φήμες ότι «τρίζει» η καρέκλα του μετά το στραβοπάτημα με Πανθρακικό

«Η καρέκλα του Άκη Μάντζιου τρίζει στον Λεβαδειακού με τον βοηθό του να αποτελεί ήδη παρελθόν από τον σύλλογο της Βοιωτίας». Ετσι ξεκινά το ρεπορτάζ του sdna σχετικά με την εξέλιξη αυτή στην ομάδα της Λιβαδειάς.

«Η αποχώρηση του Σάββα Σοφοκλέους, όμως, δεν πρέπει να έχει σχέση με το μέλλον του Ελληνα προπονητή στον Λεβαδειακό», αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ στη συνέχεια, κάνοντας λόγο για τον πρώην προπονητή του Πανθρακικού.

«Ο Κύπριος βοηθός του Μάντζιου επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους καθώς γέννησε η γυναίκα του και έπρεπε να επιστρέψει μόνιμα στην πατρίδα του», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Υπενθυμίζεται ότι για πολύ καιρό πάντως υπήρχαν δημοσιεύματα ότι έτριζε η καρέκλα στον Λεβαδειακό και ενός άλλου πρώην προπονητή του Πανθρακικού, του Σάββα Παντελίδη, ωστόσο πέρασε καιρός μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληροφορία, που στις περισσότερες περιπτώσεις είχε αποδειχθεί ανυπόστατο.

Πάντως το κλίμα είναι βαρύ στον Λεβαδειακό μετά το στραβοπάτημα με τον Πανθρακικό, αλλά οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν είναι σε τέτοιο βαθμό που να αναμένονται άμεσα εξελίξεις, όπως φημολογήθηκε.