Ο Χατζηνικολάου σε ματς «(παράτασης) ζωής ή θανάτου» απέναντι στην ομάδα που ανέβασε στην Super League

Απέναντι σε μία μεγάλη πρόκληση της καριέρας του είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ο Πανθρακικός υποδέχεται τον Πλατανιά το Σάββατο (13/2) και οι Χανιώτες μόνο άγνωστοι δεν είναι για τον νυν τεχνικό της ομάδας της Κομοτηνής, που θέλει αποκλειστικά και μόνο τη νίκη για να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα, υπό την καθοδήγησή του οι Κρητικοί πανηγύρισαν την πρώτη άνοδο της ιστορίας τους στη Super League τη σεζόν 2011-2012 για να είναι από την επόμενη παρόντες κάθε χρόνο στα μεγάλα σαλόνια. Έτσι, λοιπόν, καλείται αυτή τη φορά να… πληγώσει την ομάδα, με την οποία πανηγύρισε ωραίες στιγμές και έγραψε ιστορία ως προπονητής.Οι Θρακιώτες παίζουν το… τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή τους στην κατηγορία και θέλουν αποκλειστικά και μόνο νίκη για να μείνουν όσο το δυνατόν πιο… ζωντανοί στη μάχη για τη σωτηρία.

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι το όνομα του Χατζηνικολάου… έπαιξε για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Πλατανιά, όμως δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να συνεχίσουν χωριστούς δρόμους και να βρεθεί τώρα στον πάγκο του Πανθρακικού, όπου αντικατέστησε τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Όπως σημειώνει σε ένα μικρό αφιέρωμά του το gazzetta, με τον Χατζηνικολάου στην τεχνική ηγεσία ο Πλατανιάς μέτρησε 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες για να κερδίσει την άνοδο για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στους «ερυθρόλευκους» της Κρήτης έμεινε μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2012, με το… ταμείο μέχρι τότε στη Σούπερ Λίγκα να είναι 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Ο διασυρμός με 4-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη ήταν ο λόγος που οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών και μετά από 3 χρόνια και 2,5 μήνες οι δρόμοι τους θα συνατηθούν στο ΔΑΚ Κομοτηνής το Σάββατο ξανά,  αλλά όντας σε διαφορετικά… στρατόπεδα!