ΕΠΣ Ξάνθης: Έκοψε την πίτα του ο φιναλίστ του Κυπέλλου Παύλος Μελάς Κουτσού (+ photos)

Με την στεναχώρια από την απώλεια του τρίτου Κυπέλλου στην ιστορία της πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα “Το Πέρασμα” η κοπή της βασιλόπιτας του Παύλου Μελά Κουτσού.

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού θεσμού που παρότι αγωνίζεται στην Β’ κατηγορία κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, οπού ηττήθηκε με 2-0 από την Αναγέννηση Θαλασσιάς, πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας σε οικογενειακό κλίμα και παρότι η στεναχώρια για την ήττα στον τελικό, παρότι αουτσάιντερ, ήταν έκδηλη κυρίως της πολύ καλής εμφάνισης. Πάντως οι ιθύνοντες του συλλόγου φρόντισαν και μετά τον τελικό αλλά και στην κοπή της βασιλόπιτας να κρατήσουν το ηθικό των παικτών του Κουτσού ψηλά, καθώς δεν τελειώσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, με τον στόχο του Παύλου Μελά να είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Στην κοπή της πίτας το παρών έδωσε και ο πρώην πρόεδρος του Παύλου Μελά Ανδρέας Γκλαβίνης, με τον τωρινό πρόεδρο μάλιστα Δημήτρη Καραμανώλη να τον καλεί να κόψουν μαζί την πίτα του συλλόγου.  Το φλουρί έτυχε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Πέτρος Ναστούλης. “Χορηγοί” του τραπεζιού που πραγματοποιήθηκε ήταν οι φίλοι της ομάδας και στελέχη της διοίκησης Γιάννης Μπαμπούρης, Ζήσης Γκιαουράκης και Περικλής Γκιαουράκης.