Με Εβρίτη διαιτητή ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων… Βοιωτίας

Δαιτητής στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ Βοιωτίας ορίστηκε από την Τοπική Επιτροπή Διαιτησίας ο Δημήτρης Τονίδης, παλιός γνώριμος των τοπικών πρωταθλημάτων του Έβρου.

Ο Τονίδης βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους στην Εύβοια, καθώς είναι εκπαιδευτικός, διορισμένος σε Δημοτικό Σχολείο της Χαλκίδας, όμως όπως πέρσι, που ήταν διορισμένος σε Δημοτικό Σχολείο της Θήβας, έτσι και φέτος, αγωνίζεται στο τοπικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Βοιωτίας.

Όπως θυμίζει o Δημήτρης Μηλίκας στο radioevros, ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε διαιτητεύσει τον τελικό αγώνα μπαράζ της ΕΠΣ Έβρου για την συμμετοχή των πρωταθλητών στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, μεταξύ των ομάδων Αναγγένηση Μεταξάδων – Ένωση Άνθειας Αρίστεινου το 2012, ενώ το 2013 “σφύριξε” στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου μεταξύ ΠΑΕ Ριζίων και Έβρου Σουφλίου!

Ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Βοιωτίας θα διεξαχθεί στις 15:00 της Τετάρτης στο Ενωσιακό Γήπεδο του Αγ. Σπυρίδωνα στη Λιβαδειά και αντιμέτωποι θα είναι ο Αμβρυσσέας Διστόμου και ο Επαμεινώνδας Λεύκτρων.

Συνεργάτες του 31χρονου Εβρίτη διαιτητή θα είναι ο Στέϕανος Ξηρογιάννης και ο Λουκάς Παπαδημητρόπουλος, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Θάνος.