ΕΠΣ Θράκης: Διάρρηξη και κλοπές υλικού αξίας 700 ευρώ από τα αποδυτήρια του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου

Τείνει να γίνει συνήθεια στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης. Μετά από την Δόξα Σώστη θύμα έπεσε και η ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου αφού χθες μπήκαν στα αποδυτήρια του συλλόγου και πήραν σημαντικά πράγματα.

Φόρμες, μπάλες, στολές, την τηλεόραση, τα ραδιόφωνα, ενισχυτές, πράγματα από το κυλικείο, όλα έγιναν καπνός μέσα σε λίγες ώρες. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό που έκαναν οι άνθρωποι του Ιάσμου,  η ζημιά είναι πάνω 700 ευρώ.

«Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πόσο δυσβάστακτο είναι για την ομάδα του Ιάσμου η κατάσταση από χρηματικής πλευράς μιας και όλα τα παραπάνω θα πρέπει να αντικατασταθούν άμεσα για να μπορούν οι παίκτες να έχουν τα απαραίτητα για να παίξουν μπάλα.

Το είχαμε αναφέρει ότι θα πρέπει να είναι όλοι προσεκτικοί για το τι αφήνουν μέσα στα αποδυτήρια των ομάδων. Τώρα οι επιτήδειοι τι θα τα κάνουν τα παραπάνω αφού υπάρχει το λογότυπο του συλλόγου, αυτό είναι άλλο θέμα», σχολιάζει το rodopisports, που αποκάλυψε το θέμα.

H φωτογραφία είναι αρχείου και προέρχεται από αντίστοιχη διάρρηξη που είχε γίνει στα αποδυτήρια και τα γραφεία της Νίκης Βόλου.