Οι δηλώσεις Μουστακίδη και Καλμαζίδη μετά τον συναρπαστικό αγώνα του Εθνικού με τον ΠΑΟΚ

Την δυσφορία του για την διαιτησία εξέφρασε στις δηλώσεις του ο Σάκης Μουστακίδης, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 ενω ο Γιάννης Καλμαζίδης παρά την νίκη δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να δέσει περισσότερο για να γίνει ομάδα με τις προσθήκες των νέων μεταγραφών που πραγματοποίησε.

Ο προπονητής του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης δήλωσε:  «Συγχαρητήρια στους αθλητές και των δύο ομάδων για το θέαμα που παρουσίασαν. Οι διαιτητές πρέπε να είναι πιο προσεκτικοί και πιο ελαστικοί ειδικά σε τέτοια ματς που υπάρχει ένταση κι εμείς οι προπονητές ζούμε τον αγώνα όπως οι παίκτες. Μου έδωσε κάρτα στο 5ο σετ ενώ έχει ήδη κάνει 3-4 λάθη που τα περισσότερα είναι εις βάρος μας. Νιώθω πικρία για την ήττα αλλά και περηφάνεια για αυτή την ομάδα που δίνει χαρά στον κόσμο του βόλεϊ. Δυστυχώς έχουμε χάσει την 4αδα αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και για τη διάκριση στο κύπελλο».

Στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει παραδοσιακά ο ΠΑΟΚ μέσα στην Αλεξανδρούπολη αλλά και στον χρόνο που χρειάζεται η ομάδα του για να δέσει στάθηκε ο τεχνικός του δικεφάλου Γιάννης Καλμαζίδης μετά και το τέλος του αγώνα και την δύσκολη επικράτηση της ομάδας του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως πάντα εδώ. Και πέρσι κάπως έτσι ήταν. Η Αλεξανδρούπολη είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ήμασταν πολύ αποφασισμένοι στο πρώτο σετ με τον Λι. Επιθετικά δεν ήμασταν πολύ καλοί στη συνέχεια, ενώ η υποδοχή σήμερα ήταν καλύτερη. Είναι ωραίο να μπορείς να κερδίσεις όταν κάποια κομμάτια δε λειτουργούν πολύ σωστά. Έχουμε θεματάκια μέχρι να γίνει μια καλή ομάδα το σύνολο αθλητών που έχουμε» είπε αρχικά, ενώ σε ερώτηση για το πόσο χρόνος χρειάζεται για να δέσει η ομάδα ο έμπειρος προπονητής πρόσθεσε: «Δε μπορεί να το πει κανείς αυτό. Μέσα από τέτοια παιχνίδια, από δυσκολίες μπορούμε να είμαι κοιτάξουμε μπροστά. Δεν ήμασταν καλοί σε όλα τα κομμάτια του αγώνα. Υπάρχει μία καλή βάση, με αρκετούς παίκτες από πέρσι. Η δυσκολία έχει να κάνει με τους καινούργιους παίκτες. Προσπαθούμε να γίνουμε ομάδα. Θα το κάνουμε. Πόσο γρήγορα δεν ξέρω, αλλά είναι παίκτες μεγάλης αξίας αυτοί που ήρθαν. Είναι ένας πονοκέφαλος για μένα, αλλά χωρούν έξι παίκτες στο τετράγωνο».