Γ’ Εθνική: «Αφεντικό» της πόλης ο ΓΑΣ στην Κομοτηνή, νίκησε δίκαια και στον δεύτερο γύρο την ΑΕΚ

Αν και ξεκίνησε μουδιασμένα, τελικά ο ΓΑΣ Κομοτηνή ήταν ο νικητής στο ντέρμπι της πόλης, κερδίζοντας με 77-67 την ΑΕ Κομοτηνής. Πολύ καλή άμυνα από τους παίκτες του ΓΑΣ στη δεύτερη περίοδο και στα κρίσιμα σημεία, ενώ είχε και πολλές λύσεις από την περιφέρεια. Αντίθετα οι παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής παρά το πολύ καλό ξεκίνημα στη συνέχεια ήταν άστοχοι και με πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση

Η ΑΕ Κομοτηνής ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και με όπλο τον αιφνιδιασμό και την πολύ καλή ευστοχία που είχε πήρε διαφορά ακόμα και εννέα πόντων (10-19 και 14-23) για να κλείσει την πρώτη περίοδο μπροστά στο σκορ με 22-27. Το δεύτερο δεκάλεπτο ξεκίνησε με ένα γρήγορο 6-0 από τον ΓΑΣ που πέρασε μπροστά με 28-27. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα σε αυτό το χρονικό διάστημα και εκμεταλλευόμενοι τα πολλά λάθη των παικτών της ΑΕ Κομοτηνής έκλεισαν το ημίχρονο μπροστά με 37-33.

Στην τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ μέχρι και τα μισά του δεκαλέπτου, όμως ο ΓΑΣ βρίσκοντας λύσεις από την περιφέρεια κατάφερε να ανεβάσει τη διαφορά στους εννέα και να κλείσει την τρίτη περίοδο μπροστά με 59-50. Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με τον ΓΑΣ να ανεβάζει τη διαφορά για πρώτη φορά σε διψήφιο νούμερο. Οι παίκτες της ΑΕ Κομοτηνής μείωσαν ως τους εφτά, όμως οι παίκτες του ΓΑΣ είχαν και πάλι την απάντηση για να φτάσουμε στο τελικό 77-67 που αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Δεκάλεπτα:  22-27, 37-33 (ημίχρονο), 59-50, 77-67 (τελικό αποτέλεσμα)

Διαιτητές: Θεοδώρου, Κουκουλεκίδης

ΓΑΣ Κομοτηνή (Ντίνας – Βελή): Αθανασίου, Πασχαλινόπουλος, Λουλούδης, Μπούντας, Λεχούδης 7 (1), Καραμπέκης 19, Μαγκώνης, Μπεκρής 14 (4), Καλαντζής 15 (4), Πίτατζης, Στασινόπουλος 18, Χαλήλ 4.

ΑΕ Κομοτηνής(Κουκοβίνος): Σταματέλος 14, Χατζηδημητρίου, 6 (1) Τερζίδης, Βάκρινος 8 (1), Γεροντίτης, Βαχαρίδης 2, Κουτσοβασίλης 9, Θεοδωρίδης 6, Σιμάκης 15, Χατζηπαυλίδης, Τελούδης 5 (1), Καναράς 2.

ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ…