LIVE από την Λεωφόρο: Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη 0-1 (τελικό αποτέλεσμα)

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη για την 21η αγωνιστική της Super League.

Kαλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση, θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε την εξέλιξη στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Skoda Ξάνθη για την 21η αγωνιστική της Super league.

Ωρα 18:35  Οι πράσινοι θέλουν την πέμπτη νίκη τους στα έξι τελευταια παιχνίδια, που θα τους διατηρήσει κοντά στην δέυτερη ΑΕΚ. Απέναντί τους η Ξάνθη που είναι ενδέκατη μεν, αλλά έσπασε την περασμένη εβδομάδα το αρνητικό της σερί με τη νίκη επί του Ηρακλή και προσδοκεί να πάρει μια εκτός προγράμματος νίκη.

Ωρα 18:39 Η Ξάνθη θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και η ήττα δεν είναι καταστροφή, αλλά δεδομένου του ευκολότερου προγράμματος που ακολουθεί με αναμετρήσεις απέναντι σε Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό εντός και Παναιτωλικό εκτός, θέλει να πετύχει κάποια στιγμή ένα αποτέλεσμα ουσίας απέναντι σε δυνατό αντίπαλο, αφενός για λόγους ψυχολογίας, αφετέρου για να μην βρεθεί εντελώς ξαφνικά κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού.

Ωρα 18:43  Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτήν την στιγμή σε εξέλιξη είναι το παιχνίδι Λεβαδειακού – Πανθρακικού που μπορείτε να παρακολουθήσετε με ένα κλικ ΕΔΩ. Νωρίτερα ο Πλατανιάς νίκησε τον Αστέρας Τρίπολης με 2-0.

Ωρα 18:47 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 18:50 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το<strong> συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά αλλά και λιπαντικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και φυσικά να το προετοιμάσετε για ΚΤΕΟ.

Ωρα 18:53  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites.

Ωρα 18:56 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα.

Ωρα 18:59  Στο «κλειστό» λόγω της απόφασης Κοντονή πέταλο της Θύρας 13, υπάρχει ένα μεγαλό πανό που γράφει «ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ». Ο κόσμος πάει στις γειτονικές θύρες, αν και όλες έχουν μετονομαστεί σε 13. Υπάρχει κινητικότητα έξω από το γήπεδο.

Ωρα 17:02  Άλλωστε σε λίγο θα ξεκινήσει η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Παναθηναϊκού.

Ωρα 17:05  Πάμε στις ενδεκάδες. Ο Παναθηναϊκός ξεκινά με τους Στιλ, Μολέδο, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μαρινάκη, Λαγό, Ζέκα, Βιγιαφάνιες, Καλτσά, Κλωναρίδη και Πέτριτς.

Ωρα 19:07  Για την Ξάνθη ο ραζβάν Λουτσέσκου έχει επιλέξει τους εξής έντεκα: Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Φλίσκας, Νιέτο, Ορφανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ντιμιτρόφ.

Ωρα 19:09  Όπως γίνεται αντιληπτό, στον πάγκο είναο ο Τσέναμο που είχε προβλήματα όλη την εβδομάδα. Επίσης οι Τριάδης, Βασιλακάκης, Παπαστεριανός, Σκουρτάϊ, Γούτας, Γκόμεζ.

Ωρα 19:12  Ξεκινά η γιορτή της παρουσίασης, με αρκετό κόσμο στο γήπεδο που αναμένεται στα επόμενα 20 λετά να γεμίσει.

Ωρα 19:15  Εντωμεταξύ πριν λίγο έληξε το ματς στη Λιβαδειά με μεγάλο αποτέλεσμα για τον Πανθρακικό, αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου. Διαβάστε με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:18  «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του σημερινού αγώνα με αντίπαλο την SkodaΞάνθη. Τόσο μέσω διαδικτύου όσο και από το box office του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται γι’ αυτό το σκοπό στα εκδοτήρια του “Απόστολος Νικολαΐδης”», ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ωρα 19:21  Παρουσιάζονται τα μεταγραφικά αποκτήματα του παναθηναϊκού, ήδη παρουσιάστηκε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος.

Ωρα 19:24  Αποθέωση για τον Λέτο με όλο το γήπεδο να τον αποθεώνει.

Ωρα 19:28  Ωρα για την επίσημη είσοδο με τους διαιτητές.

1′ Έναρξη του αγώνα με τους Ξανθιώτες στη σέντρα

5′ Η πρώτη υποψία ευκαιρίας είναι για την Ξάνθη. Σουτ του Νιέτο, όμως ο Στιλ να μπλοκάρει με άνεση.

7′  Πάντως έχουν δημιουργήσει ωραία ατμόσφαιρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού.

8′  Δεύτερη φάση για την Ξάνθη με τον Μολέδο να διώχνει αρχικά και τον Ορφανίδη να κάνει το σουτ. Κόντραρε η μπάλα σε σώματα, ο Στιλ την μπλόκαρε πριν βγει κόρνερ

11′ Τρίτη φάση για την Ξάνθη. Νέο σουτ με τον Ορφανίδη να το κάνει και να φεύγει η μπάλα άουτ.

15′ Για τέταρτη φορά φτάνει με αξιώσεις στην εστία του Παναθηναϊκού η Ξάνθη αλλά ο Στιλ μπλόκαρε την προσπάθεια του Καρυπίδη

18′ Κίτρινη στον Μπαξεβανίδη για σκληρό φάουλ στον Μαρινάκη

20′  Συμπληρώνεται το πρώτο εικοσάλεπτο χωρίς να έχει απειλήσει στο παραμικρό ο Παναθηναϊκός, που το μόνο που έχει να επιδείξει είναι την ατμόσφαιρα των οπαδών του που γέμισαν την Λεωφόρο.

23′ Κίτρινη στον Σολτάνι για φάουλ στον Ταυλαρίδη

29′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Λουσέρο να βρίσκει ωραία τον Νιέτο, αυτός να βγαίνει απέναντι από τον Στιλ αλλά τον Άγγλο τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού να τον νικάει στο τετατέτ. Μικροεντάσεις στη συνέχεια.

30′  Συμπληρώθηκε ημίωρο στο ματς. Πέντε τελικές η Ξάνθη, οι τρεις στην εστία. Μηδέν (ναι μηδέν) οι τελικές για τον Παναθηναϊκό.

33′ Πρώτη τελική για τον Παναθηναϊκό με τον Νάνο να κάνει ωραία το γύρισμα και τον Βιγιαφάνιες με προβολή να στέλνει τη μπάλα άουτ

35′ Κίτρινη στον Μπερτο για φάουλ στον Κλωναρίδη, λίγο έξω από την περιοχή που περνά ανεκμετάλλευτο από τον καλτσά.

41′ Ωραία προσπάθεια για την Ξάνθη με τον Λουσέρο να βρίσκει τον Σολτάνι αυτός να κάνει το σουτ και τον Στιλ να μπλοκάρει.

45′ Κίτρινη στον Λαγό.

45+1′  Τέλος ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη 0-0

Ωρα 20:21 Αξίζει να αναφέρουμε ότι την μετάδοση του αγώνα σας προσφέρει το καφέ μπαρ El Clasico, που δεν είναι ένα απλό μέρος για να πιείτε τον καφέ σας και να βρεθείτε με την παρέα σας, άλλα αποτελεί το καλύτερο sports spot της Ξάνθης με οθόνες για να παρακολουθείτε όσους αγώνες σας ενδιαφέρουν και να σχολιάζετε με τους φίλους σας τις αθλητικές εξελίξεις.

Ωρα 20:24 Επίσης, την αναμέτρηση σας προσφέρει το  συνεργείο αυτοκινήτων παντός τύπου “Τ. Λομβαρδέας – Ε. Κιρζτζή ΟΕ” όπου μπορείτε να βρείτε ανταλλακτικά αλλά και λιπαντικά για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Επίσης, εκεί μπορείτε να κάνετε τεχνικό έλεγχο του οχήματός σας, ηλεκτρονική διάγνωση βλαβών και φυσικά να το προετοιμάσετε για ΚΤΕΟ.

Ωρα 20:27  Tην live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει ακόμα  το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites.

Ωρα 20:30 Τέλος, χορηγός της αποψινής μετάδοσης είναι και το πρακτορείο του ΟΠΑΠ Lucky Center που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Ξάνθης. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αλλά και να μπορέσετε σε ευχάριστο χώρο να σχολιάσετε τις εξελίξεις στην ομάδα της Ξάνθης αλλά και γενικότερα τα αθλητικά δρώμενα.

Ωρα 20:33  Σας θυμίζουμε ότι νωρίτερα η Κ20 της Ξάνθης νίκησε με 2-0 τον Παναθηναϊκό και έχει ανέβει εδώ και λίγη ώρα εκτενές φωτορεπορτάζ από αυτό το παιχνίδι στο ThrakiSportS (δείτε το με ένα κλικ ΕΔΩ). Πάμε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τους παίκτες του Παναθηναϊκού στην σέντρα.

46′  Εναρξη β’ μέρους.

49′ Πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Κλωναρίδη να κάνει τη σέντρα και τον Ζαρόπουλο να μπλοκάρει μετά την προβολή του Καρυπίδη.

50′ Κίτρινη στον Μαρινάκη

51′ Απευθείας κόκκινη στον Ζέκα για φάουλ στον Σολτάνι. Με δέκα θα συνεχίσει ο Παναθηναϊκός, οι παίκτες του οποίου διαμαρτύρονται έντονα.

52′ Από μία κίτρινη σε Λουσέρο και Καλτσά, καθώς έχουν ανάψει τα αίματα και μπάλα δεν παίζεται πλέον.

54′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Μπαίνει ο Εσιέν και παίρνει τη θέση του Καλτσά.

57′ Μπροστά η Ξάνθη, κυνηγάει το διπλό. Σέντρα του Ντιμιτρόφ με τον Νιέτο να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή

59′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Σούρτης παίρνει τη θέση του Ντιμιτρόφ

63′ Μεγάλη επέμβαση του Στιλ σε δυνατό σουτ του Ορφανίδη. Πιέζει η Ξάνθη για να σκοράρει

64′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Πράνιτς παίρνει τη θέση του Βιγιαφάνιες,

67′  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ η Skoda Ξάνθη. Σκόρερ ο Σολτάνι. Ο Νιέτο έκανε τη σέντρα, ο Νάνο δεν βρήκε τη μπάλα με προβολή και ο Σολτάνι προ κενής εστίας έκανε το Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη 0-1.

70′ Προσπαθεί να απαντήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά υπάρχει νευρικότητα στους παίκτες του τριφυλλιού. Πάσα του λαγού στον Πέτριτς και αυτός με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

71′ Αλλαγή για την Ξάνθη. Ο Παπαστεριανός παίρνει τη θέση του Φλίσκα.

72′ Καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό με τον Κλωναρίδη να κάνει ωραίο σουτ και τον Ζαρόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

77′ Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Λουντ παίρνει τη θέση του Λαγού

80′ Αλλαγή και την Ξανθη. Ο Βασιλακάκης παίρνει τη θέση του Νιέτο

82′ Μεγάλη επέμβαση του Ζαρόπουλου σε εξαιρετικό σουτ του Λουντ, που προσπάθησε να ισαφαρίσει.

83′ Οι Ζαρόπουλος και Μπέρτος βρίσκονται στο έδαφος καθώς χτύπησαν μαζί στην φάση που ο Ταυλαρίδης έκανε επιθετικό φάουλ που σωστά το έδωσε ο Μάνταλος

85′ Τεράστια ευκαιρία για την Ξάνθη. Δοκάρι! Ο Μπέρτος  κάνει τη σέντρα και ο Σκούρτης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι του Στιλ.

90′  Τέσσερα τα λεπτά των καθυετσρήσεων.

90+4′  Τέλος του αγώνα! Η Ξάνθη παίρνει μεγάλη νίκη επικρατώντας του Παναθηναϊκού με γκολ του Σολτάνι. Τελικο αποτέλεσμα: Παναθηναϊκός – Skoda Ξάνθη 0-1