Έκλεψαν το πρωί στο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης μαγιό αξίας εκατοντάδων ευρώ

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί του Σαββάτου στο Νέο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, όπου διεξάγεται περιφερειακή ημερίδα ορίων με συμμετοχή εκατοντάδων παιδιών.

Δυο κορίτσια ανακάλυψαν ότι μαγιό τους, τύπου “καρχαρία” … έκαναν φτερά. Μάλιστα, όπως αναφέρει η αλεξανδρουπολίτικη ιστοσελίδα alexpoli, γονείς ζήτησαν να ανοιχτούν οι τσάντες  άλλων παιδιών για να βρεθεί ποιος έκλεψε τα μαγιό. Λόγω της αναστάτωσης, στο κολυμβητήριο κλήθηκε τελικά η αστυνομία, που ανέλαβε να εξετάσει το περιστατικό. Με διακριτικότητα έγινε έλεγχος αλλά τα εξαφανισμένα μαγιό δεν βρέθηκαν. Οι γονείς προχώρησαν σε μήνυση.

Όπως δήλωσε γονέας στο alexpoli, είναι η δεύτερη φορά που το παιδί του πέφτει θύμα κλοπής ενώ τα μαγιό αυτά είναι πανάκριβα (κοστίζουν σχεδόν 300 ευρώ). Ο γονέας τόνισε ότι κάθε φορά οι κλοπές γίνονται Σαββατοκύριακο καθώς δεν υπάρχει έλεγχος, σε αντίθεση με τις καθημερινές που υπάρχει έλεγχος στο ποιος μπαίνει και βγαίνει.

Στο μεταξύ σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ίδια ιστοσελίδα εργαζόμενος στο κολυμβητήριο, η κατάσταση με τις κλοπές είναι εκτός ελέγχου, πρακτικά όμως δεν υπάρχει τρόπος να γίνει κάποιος έλεγχος καθώς το να μπουν κάμερες στο χώρο των αποδυτηρίων για ευνόητους λόγους είναι απαγορευτικό ενώ σε μέρες σαν τη σημερινή που γίνονται αγώνες με εκατοντάδες παιδιά από όλη την περιφέρεια, είναι αδύνατον οποιοσδήποτε υπεύθυνος να γνωρίζει ποιός μπαίνει και βγαίνει στο κτίριο.

«Καλό θα είναι», σημειώνει ο εργαζόμενος, «τα παιδιά  να παίρνουν πάντα τις τσάντες μαζί τους στην πισίνα κατά την διάρκεια της προπόνησης».