Η πατέντα που βρήκε η ΕΚΑΣΑΜΑΘ για να περνούν χωρίς πρόβλημα τα μπλόκα των αγροτών οι ομάδες της Θράκης!!!

Το πούλμαν του Ολυμπιακού δεν αντιμετώπισε πρόβλημα μεσοβδόμαδα στο ταξίδι του προς την Τρίπολη για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού οι αγρότες άνοιξαν τα μπλόκα και μπόρεσε να περάσει χωρίς πρόβλημα. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχουν και οι ομάδες μπάσκετ της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, που αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Η Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκανε γνωστό ότι βρήκε τρόπο, ώστε οι αποστολές των ομάδων να μπορούν να ταξιδέψουν από τη μία άκρη της περιφέρειας ως την άλλη απρόσκοπτα, χωρίς προβλήματα. Ποιος είναι αυτός; Οι υπεύθυνοι των ομάδων οφείλουν να εκτυπώσουν από την σελίδα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ το επίσημο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με τους διαιτητές.

Προσκομίζοντας λοιπόν αυτό το έγγραφο ως αποδεικτικό της διεξαγωγής του αγώνα και της ώρας έναρξης, αλλά και προφανώς κάτι ακόμα που να αποδεικνύει ότι τα συγκεκριμένα άτομα που επιθυμούν να περάσουν από κάθε μπλόκο είναι μέλη ομάδας (όπως πχ τα δελτία τους), θα μπορούν να περνούν από κάθε αγροτικό μπλόκο, αφού προφανώς έχει υπάρξει συνεννόηση των συντονιστικών επιτροπών με την ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Σε περίπτωση που δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα ή για οποιαδήποτε διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι παράγοντες των ομάδων μπορούν να απευθύνονται στον Βασίλη Χαλκιά, παράγοντα της Ολυμπιάδας Αλεξανδρούπολης και μέλος του ΔΣ της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, στο τηλέφωνο 6948723432. Το έγγραφο που θα πρέπει να εκτυπώσουν οι παράγοντες για να… προσπερνούν τα μπλόκα μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ:

Σχετικά με τις μετακινήσεις των ομάδων της Ένωσης για το Σαββατοκύριακο 06 και 07 Φεβρουαρίου 2016 και την πιθανότητα να κλείσουν οι κεντρικοί δρόμοι λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών,οι ομάδες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αποδεικτικό της ώρας έναρξης και του τόπου διεξαγωγής του παιχνιδιού,(τυπωμένο το πρόγραμμα με τους διαιτητές που αναρτάται στη σελίδα της Ένωσης)και να ενημερώνουν τις συντονιστικές επιτροπές στο μπλόκο για την εξυπηρέτησή τους.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση απευθυνθείτε στο τηλέφωνο
6948723432 ΧΑΛΚΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ