Photos: 80 κλικ απο την κοπή πίτας της ΕΠΣ Ξάνθης! Οι επώνυμες παρουσίες, οι νέες βολές Γκιρτζίκη και τα δώρα του Τοροσίδη…

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής   στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια, το “Le Chalet”, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης, οπού το παρών έδωσε και πληθώρα επισήμων όπως και ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Γιώργος Γκιρτζίκης αλλά και οι πρόεδροι των Ενώσεων Θράκης, Έβρου και Καβάλας.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθωρίου κ.κ. Παντελεήμων που ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ομάδες που θα μετέχουν στον τελικό του Κυπέλλου την Κυριακή, αλλά και σε όλα τα σωματεία της Ένωσης ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη και στην διοίκηση της Ένωσης που εδώ και λίγο καιρό συμπλήρωσε έναν χρόνο. Την εκδήλωση προλόγισε και παρουσίασε το μέλος της Ένωσης και τελετάρχης της εκδήλωσης Αντώνης Κουτσουρλής, που κάλεσε αρχικά τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργο Πανίδη να απευθύνει χαιρετισμό, και να του κάνουν και μια ευχάριστη έκπληξη τα μέλη της διοίκησης της Ένωσης που τον τίμησαν για την συνεργασία τους προσφέροντας του ένα δώρο.

Εν συνεχεία των λόγο πήραν επίσης ο  Ξανθιώτης πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, ο αντιπεριφερειάρχης τουρισμού της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Μιχάλης Αμοιρίδης, το μέλος της διοίκησης της Skoda Γιώργος Μπερμπέρογλου που εκπροσώπησε την Ξανθιώτικη ΠΑΕ, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ξάνθης και παλιός διαιτητής Πασχάλης Λύρατζης, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμάς Μίχογλου, ο Δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο ΑΠΟΞ Σκοντα απο την Γ΄Κατηγορία και ο Άτλας Σελινού απο την Β’ Κατηγορία. Δεν έγινε γνωστός ο νικητής για την Α΄Κατηγορία καθώς στις πίτες που μοιράστηκαν δεν υπήρχε φλουρί (!!!), καθώς το τυχερό φλουρί λογικά βρίσκεται στα τρία κομμάτια των ομάδων που δεν παρέστησαν στην εκδήλωση (Ασπίδα Ξάνθης, Νέστος Κύρνου και Εχίνος Σπορ).

Οι ομάδες που κέρδισαν το φλουρί είναι πραγματικά τυχερές καθώς κερδίζουν απο μια στολή και μπάλες, μια προσφορά του κορυφαίου εκπροσώπου του Ξανθιώτικου ποδοσφαίρου, του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας Βασίλη Τοροσίδη, ενώ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης προσέφερε μπάλες για όλα τα σωματεία και διάφορα άλλα μικρά δώρα που μοιράστηκαν μαζί με τα κομμάτια της κάθε ομάδας.Μαζί με τα κομμάτια της πίτας, ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον δώρο προσέφερε και η ΕΠΣ Ξάνθης καθώς σε έναν πάπυρο είχε παλιά δελτία της κάθε ομάδας.

Στα πιο ενδιαφέροντα της εκδήλωσης πέρα απο την άψογη διοργάνωση ήταν οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη που συνέχισε την επίθεση του στον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή αλλά και σε αυτούς που θέλουν να τον ανατρέψουν, τονίζοντας πως στόχος τους είναι να καταστρέψουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τους ενδιαφέρουν μόνο τα συμφέροντα των μεγάλων ΠΑΕ.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε επίσης η τοποθέτηση του Δημάρχου Τοπείρου Θωμά Μίχογλου, που θυμίζουμε πως στις εκλογές της ΕΠΣ Ξάνθης ήταν απέναντι απο τον κ. Γκιρτζίκη, καθώς στο τελείωμα του λόγου του τόνισε πως θα πρέπει η Ξάνθη και όλες οι περιφερειακές Ενώσεις να στηρίξουν τον Γιώργο Γκιρτζίκη και να το βοηθήσουν να συνεχίσει το έργο του για το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από την κοπή πίτας της ΕΠΣ Ξάνθης μέσα από το ακόλουθο photo story…