Video: Η φάση της χρονιάς στην Ορεστιάδα! Απίστευτη άμυνα με το πόδι από τον Αμπουίλα που χάρισε χαμένο πόντο στον ΑΟΟ

Τον Αμπουίλα τον ξέρουμε ως πασαδόρο της Ορεστιάδας, αλλά αν ψάχνουν και στον Ορέστη κάποιος καλό μπαλαδόρο για να τους ενισχύσει στα τελειώματα του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Έβρου, ο κολομβιανός θα μπορούσε να τα πάει και σε αυτόν τον ρόλο εξίσου καλά.

Η φάση στην οποία πρωταγωνίστησε στην αναμέτρηση του ΑΟΟ με τον Παμβοχαϊκό την Τετάρτη δεν έχει προηγούμενο, αναδείχθηκε (όχι άδικα) το χάιλαϊτ της 15ης αγωνιστικής στην Volley League και δεν αποκλείεται να αποτελέσει και το χάιλαϊτ της χρονιάς.

Ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το τέταρτο σετ της αναμέτρησης, που ήταν και το τελευταίο του αγώνα, σε μια επίθεση του Παμβοχαϊκού η άμυνα της Ορεστιάδας δεν μπορεί να διώξει και η μπάλα περνά πλάγια από το φιλέ, ουσιαστικά στο αντίπαλο τερέν, παίρνοντας σχετικό ύψος.

Με πρωτοφανή αντανακλαστικά ο Αμπουίλα περνάει κάτω από το φιλέ, μπαίνει  στην αντίπαλη περιοχή (επιτρέπεται αυτή η ενέργεια αλλά πολύ σπάνια έχει αποτέλεσμα) και με απίστευτο τρόπο, προλαβαίνει πριν πέσει κάτω η μπάλα να την στείλει με το αριστερό του πόδι πίσω στο τερέν της ομάδα του.

Είναι κάτι που έχει ξανακάνει στην πρεμιέρα ουσιαστικά του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη, όμως η φάση αποκτά μεγαλύτερη αξία καθώς φρόντισε να την στείλει έγκυρα, χωρίς δηλαδή να περάσει από τη μέσα πλευρά της αντένας ή να χτυπήσει πάνω σε αυτήν.

Στην συνέχεια ανέλαβαν οι συμπαίκτες του και παρόλο που ουσιαστικά ο ΑΟΟ έπαιζε με… πεντάδα, πήρε τον απίστευτο αυτό πόντο δείχνοντας ξεκάθαρα πλέον ότι ο Παμβοχαϊκός δεν είχε την παραμικρή ελπίδα να διεκδικήσει κάτι από αυτό το ματς.

Πάρτε μια ιδέα από το πώς έγινε η φάση μέσα από τα καρεδάκια που αιχμαλωτίσαμε από το βίντεο της Nova. Δείτε το βίντεο και σπεύσατε κατευθείαν στο 1.46″ για να δείτε την απίστευτη φάση που μόλις σας  περιγράψαμε, με ένα κλικ ΕΔΩ.