Τα πηγαδάκια του Τσουκ με Μιγιαήλοβιτς και Δαρίδη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Εθνικού (+photos)

Ο Ολυμπιακός νίκησε σχετικά εύκολα τον Εθνικό και αμέσως μετά ο Μπόζινταρ Τσουκ, που σταθερά είναι ένας εκ των κορυφαίων των ερυθρολεύκων, έκανε αποθεραπεία παρέα με τους παίκτες του Εθνικού – και πρώην συμπαίκτες του.

Αρχικά είχε έναν θερμότατο εναγκαλισμό και γρήγορη κουβέντα με τον Νικολά Μιγιαήλοβιτς, ο οποίος προφυλάχθηκε από τον Σάκη Μουστακίδη και δεν χρησιμοποιήθηκε στον αγώνα, αν και οι δυο τους δεν συνέπεσαν στην Αλεξανδρούπολη.

Ωστόσο αυτός με τον οποίο συζήτησε την περισσότερη ώρα ο Μπόζινταρ Τσουκ ήταν ο Άκης Δαρίδης. Οι δυο τους είχαν αναπτύξει ιδιαίτερη φιλική σχέση, με τον Τσουκ στις προπονήσεις να προσπαθεί σταθερά να «σπάσει» την υποδοχή του λίμπερο του Εθνικού.

Για αρκετή ώρα οι δυο τους συζητούσαν για τον αγώνα, την πορεία του πρωταθλήματος αλλά αν κρίνουμε και την σοβαρότητα που είχαν στα πρόσωπά τους, δεν αποκλείεται να επεκτάθηκαν και σε ανάλυση της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Άλλωστε ο Δαρίδης ως ασφαλιστής έχει και γνώση και άποψη για πολλά από αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα, με αφορμή το ασφαλιστικό…