Γ’ Εθνική: Σκέψεις νέας αναβολής! Στον «αέρα» τα ταξίδια Εθνικού Αλεξανδρούπολης και Έβρου Σουφλίου

Αν κάτι δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί και αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική στη Γ΄Εθνική. Με το οδικό δίκτυο παραλυμένο από τα μπλόκα των αγροτών, η μετακίνηση των ομάδων φαντάζει αδύνατη, ενώ για το σαββατοκύριακο έχουν προαναγγελθεί ακόμα μεγαλύτερες κινητοποιήσεις.

Παράλληλα, πρόβλημα εξακολουθούν να έχουν και οι όμιλοι του νότοι με τις απεργίες των λιμνεργατών, που ουσιαστικά καθηλώνουν τα πλοία και καθιστούν αδύνατες τις μετακινήσεις ομάδων από και προς τα νησιά.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της ΕΠΟ Μιχάλης Τζανόπουλος, ενώ για την οριστική απόφαση της ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή ή μη του πρωταθλήματος παρέπεμψε για το πρωί της Παρασκευής λέγοντας: “Η οριστική απόφαση θα ληφθεί το πρωί της Παρασκευής”.

Ήδη πάντως έχει αναβληθεί το πρωτάθλημα Νέων της Football League, ΄κάτι που εκτιμάται ότι δείχνει την τάση που θα επικρατήσει και αναφορικά με την Γ’ Εθνική, που υπενθυμίζεται ότι τα σωματεία που συμμετέχουν (υποτίθεται ότι) είναι ερασιτεχνικά!

Θυμίζουμε ότι στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής οι δυο ομάδες της Θράκης εχουν εκτός έδρας μετακινήσεις. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ταξιδεύει στην Δυτική Μακεδονία για να αντιμετωπίσει τον Εορδαϊκό στην Πτολεμαίδα και ο Έβρος Σουφλίου στην Θεσσαλονίκη για να κοντραριστεί με την ΑΠΕ Λαγκαδά.