Ισόπαλη με πολλά γκολ η ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την Κ20 του Πανθρακικού στο «Φώτης Κοσμάς» (+ video)

Ισόπαλες με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης οι ομάδες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και της Κ20 του Πανθρακικού, σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ιστορικής βουλγαρικής ομάδας στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Οι Βούλγαροι, που μπορεί να αποτελούν ιστορικά την πιο επιτυχημένη ομάδα στην αθλητική ιστορία της γειτονικής χώρας με 31 τίτλους αλλά αγωνίζονται πλέον λόγω χρεών στην ερασιτεχνική τρίτη κατηγορία, ήταν εκείνοι που μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνπίδι και προηγήθηκαν μάλιστα με 2-0 χάρη σε ένα ξέσπασμα που είχαν σε ένα τρίπλεπτο στα μισά του πρώτου ημιχρόνου. Το σκορ άνοιξε ο Τσβετάνοφ στο 23′ ενώ το 2-0 έγραψε ο Ντίτσεφ στο 28′.

Για την ομάδα του Νίκου Μπαχαρίδη, που είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, μείωσε το σκορ στο 38′ ο Κουτσουκανίδης ενώ η ισοφάριση ήρθε λίγο πριν την λήξη και συγκεκριμένα στο 89ο λεπτό με τον Γεωργόπουλο. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους η ΤΣΣΚΑ Σόφιας είχε ηττηθεί την περασμένη Δευτέρα στα Πηγάδια από μια ομάδα αναπληρωματικών και νεαρών παικτών της Skoda Ξάνθη με 1-0, ενώ την Κυριακή θα παίξει στο Κοκκινόχωμα με το Βυζάντιο.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Τζατζανάς, Καλαϊτζίδης, Κουτσουκανίδης, Ψάλτης, Φαρμάκης, Κούτρας, Μίλκας, Μιχαηλίδης, Παπαρούνας.
ΤΣΣΚΑ ΣΟΦΙΑΣ: Γκοσποντίνοφ, Κικάριν, Γκράντσοφ, Ντίτσεφ, Ντίντσεφ, Γιορντάνοφ, Γκάλτσεφ, Τσβέτκοφ, Τσβετάνοφ, Mαλάμοφ, Λαβαν.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ 24ΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ, ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ…