ΕΠΣ Ξάνθης: Η διαιτητική τετράδα του τελικού και το “αντίο” στην ενεργό δράση του Χριστόδουλου Μπουραζάνη

Ανακοινώθηκαν απο την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης οι διαιτητές που αποφασίστηκε να διευθύνουν τον 38ο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ξάνθης, την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου στις 15:30 στο “Skoda Xanthi Arena” μεταξύ του Παύλου Μελά Κουτσού και της Αναγέννησης Θαλασσιάς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Χριστόδουλος Μπουραζάνης(φωτο) του οποίου αυτή η αναμέτρηση θα είναι το τελευταίο του μεγάλο παιχνίδι, θα συνεχίσει μέχρι το καλοκαίρι του 2016 οπού και θα αποσυρθεί, μετά απο μια μεγάλη καριέρα. Ο Χριστόδουλος Μπουραζάνης που στον περσινό τελικό ήταν τέταρτος θα κλείσει με αυτό τον μεγάλο τελικό μια μακρά καριέρα στον χώρο της διαιτησίας, καθώς είναι από τους παλαιότερους εν ενεργεία διαιτητές της Ένωσης.

Έμπειρο θα είναι και το δίδυμο των βοηθών καθώς ορίστηκαν οι Άγγελος Κοτινούδης και Ιρφάν Οτουζμπίρ, ενώ τέταρτος ορίστηκε ακόμη μια απο τις παλιοσειρές της διαιτησίας της ΕΠΣ Ξάνθης Απόστολος Χρυσέλης που δείχνει και την πρόθεση που υπάρχει φέτος να πάμε με μια έμπειρη τετράδα. Αναπληρωματικός διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Ουζουνίδης.