ΕΠΣ Θράκης: Η πίτα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου (+photos)

H παρουσία μου στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δεν έμελλε να ήταν η τελευταία καθώς η επόμενη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν με τη φανέλα του Άρη. Ήταν η περίοδος που απόλαυσα περισσότερο το ποδόσφαιρο πιο πολύ απο κάθε φορά. Όλα μου αυτά τα βιώματα και οι εμπειρίες με βοήθησαν να το αντιληφθώ και δέθηκα με τον σύλλογο και ότι αυτός πρεσβεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της μετά την μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Ελπίδας Σαπών για τον α’ ημιτελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης έκοψε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Παρουσία του Προέδρου της ΕΠΣ Θράκης Μάνου Γαβριηλίδη και του Προέδρου της Επιτροπής Ορισμού Διαιτησίας Νίκου Μανάκα και του μέλους ΕΠΣ Παναγιώτη Τσίτσιου, η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου βρέθηκε στην ταβέρνα του “Παππού” παρουσία των Διοικούντων την ομάδας και των παιχτών

Τυχερός της βραδιάς ήταν ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Δημήτρης Μαύρος  που παρέλαβε δώρο μία ιερή εικόνα και 100 Ευρώ. Ακόμη μία ιερή εικόνα δώρο δόθηκε στον προπονητή Σάκη Σκουλή και στον βοηθό του Σάκη Ρούση.

Δείτε παρακάτω πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα από το φακό του Περισκοπίου.