ΕΠΣ Ξάνθης: Παρουσία όλων των τμημάτων του έκοψε την πίτα του στο ΑΟΞ ο Ορφέας Ξάνθης (+photos)

Στο γήπεδο πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ορφέα Puma Ξάνθης για την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας  παρουσία όλων των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου, τόσο στο Ανδρικό όσο και σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας.

Πέρα απο τους μικρούς και μεγάλους ποδοσφαιριστές του Ορφέα το παρών έδωσαν γονείς η διοίκηση του συλλόγου και φυσικά όλοι οι προπονητές. Στην ομιλία τους τόσο ο πρόεδρος της ομάδας Μπάμπης Χατζημεστής όσο και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας Μάκης Μπογιατζίδης τόνισαν το γεγονός της πολύ καλής παρουσίας του συλλόγου και του οικογενειακού κλήματος που επικρατεί.

Συνολικά έπεσαν 7 φλουριά για κάθε πίτα ενός τμήματος του συλλόγου, με τους τυχερούς να κερδίζουν δωροεπιταγή για το κατάστημα Χατζημεσή Σπόρ. Οι νικητές ήταν ο Νίκος Μοσχόπουλος για το τμήμα Μπαμπίνι(2009-2011), ο Χουσείν Μπαργκάν για το τμήμα Προτζούνιορ(2007-2008), ο Εγκέ Χατζηντεμήρ για το τμήμα Τζούνιορ(2005-2006), ο  Διαμαντής για το τμήμα Προπαίδων(2003-2004),  ο Ενίς Αλεμδάρ για το τμήμα Παίδων και ο Λάζαρος Μαυρόπουλος για το αντρικό τμήμα του συλλόγου που βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μετά απο 17 αγωνιστικές.