Σε ποιους αγώνες θα εκτίσουν τις ποινές τους Ντιγκινί και Μεχία που συμπλήρωσαν κάρτες με τον Πανιώνιο

Κάρτες στον αγώνα με τον Πανιώνιο συμπλήρωσαν ο Αλφρέδο Μεχία και ο Νικολά Ντιγκινί με τον Γιάννη Χατζηνικολάου να καλείται να αποφασίσει σε ποιους από τους επόμενους τέσσερις αγώνες θα εκτίσουν τις ποινές των δύο και μιας αγωνιστικής αντίστοιχα, ενόψει και της δύσκολης συνέχειας.

Σε σχέση με τον Ντιγκινί, επέλεξε να εκτίσει την ποινή του στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό του Άκη Μάντζιου (06/02-17:15), για την 21η αγωνιστική της Super League. Ο Γάλλος επιθετικός (17 συμμετοχές-3 γκολ) συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες με τον Πανιώνιο κι έτσι ορίστηκε να εκτίσει την ποινή του στην προσεχή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, καθώς ο Χατζηνικολάου προτίμησε να τον αφήσει έξω για το εκτός έδρας παιχνίδι, αφού πιθανότατα τον χρειάζεται περισσότερο στα εντός έδρας με Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννενα που ακολουθούν.

Κάρτες στον αγώνα με τον Πανιώνιο συμπλήρωσε όμως και ο Αλφρέδο Μεχία. Ο διεθνής μέσος από την Ονδούρα (19 συμμετοχές) αγωνίστηκε ως αλλαγή στο παιχνίδι του Σαββάτου (30/01) με τον Πανιώνιο, αντικαθιστώντας στο 30′ τον τραυματία Αντώνη Λαδάκη, και με την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε συμπλήρωσε τις 7. Έτσι, πρέπει να λείψει από δύο παιχνίδια. Ορίστηκε λοιπόν να εκτίσει την ποινή του στις αναμετρήσεις με Skoda Ξάνθη (21/02-17:15) και ΠΑΣ Γιάννινα (28/02-17:15), για την 23η και την 24η αγωνιστική αντίστοιχα της Super League καθώς  ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκρινε ότι είναι προτιμότερο να αγωνιστεί στον αγώνα με Λεβαδειακό και Πλατανιά.