Στην Αλεξανδρούπολη μέσα στον Φλεβάρη η ετήσια γενική συνέλευση των «Πελαργών»

Στην Θράκη και συγκεκριμένα στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί μέσα στον μήνα που μόλις ξεκίνησε η ετήσια Γενική Συνέλευση των «Πελαργών».

Ο λόγος φυσικά για τον Σύνδεσμο Φίλων της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, που την τελευταία δεκαετία έχει φροντίσει να βρίσκεται κοντά σε όλα τα μεγάλα ραντεβού της, είτε αυτά είναι εντός της χώρας, είτε εκτός, ακόμα και αν μιλάμε για περιοχές μακρινές όπως η Ιαπωνία και η… Βενεζουέλα.

Πιο συγκεκριμένα, η ετήσια συνάντηση των Πελαργών που θα συνδυαστεί και με την Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου θα πραγματοποιηθούν στην Αλεξανδρούπολη το τριήμερο 19-21 Φεβρουαρίου 2016. Μάλιστα, ήδη το ΔΣ των «Πελαργών» προχωρά σε συμφωνίες με ξενοδοχεία της πρωτεύουσας του Έβρου ώστε τα μέλη που θα ταξιδέψουν να έχουν προνομιακές τιμές στην διαμονή τους.

Η φωτογραφία με το πανό των «Πελαργών» της Αλεξανδρούπολης προέρχεται από το Αμοιρίδειο της Ξάνθης κατά την παρουσία τους στο διεθνές τουρνουά που διοργανώθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Ξάνθη με την συμμετοχή και της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, αν και το συγκεκριμένο πανό ως γνωστόν λίγο καιρό μετά βρέθηκε και σε Σλοβενία και Γαλλία για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την ιστορική παρουσία των «Πελαργών» στην Αλεξανδρούπολη, μια πόλη που δεν γνωρίζουν πολλοί ότι έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στην… γέννησή της ιδέας τους, θα έχουμε σε επόμενες αναρτήσεις. Άλλωστε το ThrakiSportS σταθερά είναι κοντά στις Εθνικές Ομάδες όλων των αθλημάτων και φυσικά στους φιλάθλους που τις στηρίζουν και ταξιδεύουν μαζί τους…