Η κοπή της πίτας του ΤΑΑ Εθνικός και την υπόσχεση του Σάκη Μουστακίδη για την Ευρώπη (+photos)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Θράκη Παλλάς» της Αλεξανδρούπολης η κοπή της πίτας του ΤΑΑ Εθνικός και ο ετήσιος χορός του επαγγελματικού τμήματος βόλεϊ του συλλόγου.

Διοίκηση, προπονητικό τιμ, αθλητές αλλά και αρκετοί φίλοι της ομάδας που έσπευσαν να αγοράσουν προσκλήσεις (κόστιζαν 20 ευρώ και τα έσοδα θα πάνε προφανώς στο ταμείο του συλλόγου) συμμετείχαν σε μια αλλιώτικη βραδιά, κατά την διάρκεια της οποίας η διοίκηση Γεωργιάδη τίμησε τους χορηγούς του βόλεϊ του Εθνικού που στέκονται αρωγοί στην υλοποίηση των υψηλών στόχων που θέτει η ομάδα και με συνέπεια καταφέρνει να επιτυγχάνει.

Παρά τα πολλά θετικά πάντως, αρνητικά σχολιάστηκε το γεγονός ότι όλοι σχεδόν οι ξένοι παίκτες αποχώρησαν σχεδόν αμέσως μετά τις βραβεύσεις, χάνοντας το μεγάλο γλέντι, ενώ υπήρξαν απουσίες που συζητήθηκαν, με χαρακτηριστικότερες αυτές του Ανέστη Γιαννακόπουλου, της Λέσχης Πετοσφαίρισης Αλεξανδρούπολης αλλά και εκπροσώπων άλλων τμημάτων του Εθνικού (ορισμένοι από τους οποίους εμφανίστηκαν δυσαρεστημένοι για το γεγονός ότι το ΤΑΑ προχώρησε σε δικό του χορό παρακάμπτοντας την κεντρική διοίκηση και την προσπάθεια που είχε γίνει τα τελευταία χρόνια να διοργανώνεται μια μεγάλη γιορτή του ενιαίου Εθνικού Αλεξανδρούπολης με την συμμετοχή και των 14 τμημάτων και των αθλητών τους).

Πάντως, δυναμικό παρών έδωσε για ακόμα μια φορά η Λέσχη Φίλων του Εθνικού, στο τραπέζι της οποίας κλήρωσε και το φλουρί, όπως επισήμανε σε προηγούμενη ανάρτηση το ThrakiSportS. Επίσης, σε μια ξεχωριστή στιγμή, τιμήθηκε ο προπονητής των επιτυχιών Θανάσης Μουστακίδης ο οποίος μέσα σε αποθέωση πήρε το μικρόφωνο και υποσχέθηκε πρόκριση στους τέσσερις της Ευρώπης. Η βραδιά για όσους παρέμειναν μέχρι τέλους συνεχίστηκε με τραγούδι και χορό από τον Στέλιο Βραχιόλογλου και τους μουσικούς του, ενώ μέσα από τη λαχειοφόρο αγορά κληρώθηκαν δώρα που είχαν προσφέρει ειδικά για την βραδιά χορηγοί της ομάδας. Δείτε τις φωτγραφίες που δημοσιοποίησε το ΤΑΑ Εθνικός…