ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ντέρμπι του Ορέστη Ορεστιάδας με την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου

Πραγματικό ντέρμπι παίχθηκε  το απόγευμα της Κυριακής στο ΔΑΚ Ορεστιάδας για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.  Ο Ορέστης υποδέχθηκε την Ένωση Άνθειας Αρίστεινου σε έναν αγώνα όπου το σύνολο του Αραμπατζή ήταν πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αλλά αυτό του Μιχάλη Φλώρου κατάφερε να μην ηττηθεί!

Οι γηπεδούχοι είχαν τις ευκαιρίες (σουτ ο Παπαγιαννίδης, δοκάρι ο Μεμούρης, τετ α τετ ο Ελευθεριάδης, κεφαλιά ο Πετρόπουλος) αλλά έμειναν πίσω στο σκορ ένα λεπτό πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου!  Ο Καλέτσιος έκανε την σέντρα από δεξιά και με δεξί πλασέ στο πρώτο δοκάρι ο Δουρουγιδένης άνοιξε το σκορ, βάζοντας μπροστά την ομάδα του.

Πάντως, οι γηπεδούχοι  δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια και κατάφεραν να ισοφαρίσουν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό ο Καστρινός επιχείρησε σουτ λίγο έξω και δεξιά από την μεγάλη περιοχή με τον Μεμούρη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας σε πλεονεκτική θέση και με σουτ στην κλειστή γωνία να ισοφαρίζει για την ομάδα του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μεμούρης   αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον απόντα λόγω πένθους αρχηγό της ομάδας  Οικονόμου. Για τον ίδιο λόγο η ομάδα του Ορέστη αγωνίσθηκε με μαύρα περιβραχιόνια και τηρήθηκε και ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα. Στο υπόλοιπο δεύτερο ημίχρονο πάντως,  δεν έγιναν και πολλές ενδιαφέρουσες φάσεις στο παιχνίδι εκτός από την κεφαλιά του Απότα που έβγαλε ωραία ο Γαβριήλ αλλά και δύο ακόμα προσπάθειες του Ελευθεριάδη που δεν είναι ευτυχή κατάληξη για τον ίδιο και την ομάδα του.

Επίσης, άξια αναφοράς (σύμφωνα με το radioevros από όπου αντλήσαμε στοιχεία και όπου μπορείτε να δείτε και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τον αγώνα) είναι και η αρκετά  καλή απόδοση του Καστρινού στο πρώτο παιχνίδι μετά την επιστροφή του στην ομάδα του Ορέστη. Το παιχνίδι διηύθυνε ο Σουβαράς  με βοηθούς του τους Τσίκα και Παλαιοπάνη.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Γιώργος Αραμπατζής): Γαβριήλ, Στεφανίδης (84΄Αλεξακούδης), Ζαχαρνούδης, Πετρόπουλος, Γιώντης, Ελευθεριάδης, Βουδούρης (88΄Μπετζέκας), Παπαγιαννίδης, Μεμούρης, Παρασκευάς, Καστρινός (80΄Κυλιτζίδης)

ΕΝΩΣΗ ΑΝΘΕΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΙΝΟΥ (Μιχάλης Φλώρος): Καρβουνίδης, Δουμπουλάκης, Καρασερίδης, Απότας, Τσαπάνης, Πατσιώρας (82΄Καπανίκας), Δουρουγιδένης, Κολέτσιος (82΄Δεδελούδης), Νταλαπέρας (68΄Μωραΐτης), Σιβούδης, Καβατζικιώτης