Ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον του στον Πανιώνιο άφησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ανοιχτά τα πάντα για το μέλλον του στον Πανιώνιο άφησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, σε ερώτηση που του τέθηκε κατά την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου μετά την αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Πανιώνιο στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ξεκαθάρισε βέβαια ότι δεν τίθεται κανένα θέμα μέχρι το καλοκαίρι, καθώς έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Πανιωνίου και θα το τιμήσει. Ωστόσο άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει γίνει ακόμα καμιά συζήτηση για την ανανέωσή του και αυτό θα ξεκαθαρίσει τότε.

Ο Αλεξανδρουπολίτης τεχνικός με την επιτυχία του στον Πανιώνιο, όπου υπενθυμίζεται ότι είναι υποχρεωμένος να προπονεί μια ομάδα που επίσης δεν διαθέτει αδειοδότηση και επομένως έχει περιορισμό στις μεταγραφές, έχει ανεβάσει αρκετά τις μετοχές του.

Την τελευταία εβδομάδα ακούστηκε έντονα ως διάδοχος του Στάικου Βεργέτη στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, αλλά σταθερά το όνομά του ακούγεται ως αυτό που έχει «γυαλίσει» στους ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που ψάχνουν ένα πρόσωπο που να έχει ταυτιστεί με την ιστορία της ομάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι ένα τέτοιο πρόσωπο, αφού για πολλά χρόνια, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, διετέλεσε όχι μόνο παίκτης αλλά και αρχηγός του τριφυλλιού, στις μεγάλες πορείες που έκανε τότε σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η απάντησή του από το ΔΑΚ Κομοτηνής αφήνει ανοιχτά για το καλοκαίρι τα πάντα…