To pregame της αναμέτρησης Skoda Ξάνθη – Ηρακλής (17:15, LIVE ThrakiSportS)

Να σπάσει την “γκίνια” και να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη για το 2016, και πρώτη μετά τις 22 Νοεμβρίου και τον αγώνα με τον Πανιώνιο στα Πηγάδια, θέλει απέναντι στον Ηρακλή η Skoda Ξάνθη το απόγευμα της Κυριακής στο “Skoda Xanthi Arena”, στην αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 17:15(17:15, LIVE ThrakiSportS).

Η ομάδα της Ξάνθης που έφτασε πλέον τις 8 αναμετρήσεις χωρίς νίκη(4 ισοπαλίες και 4 ήττες) αναζητά απέναντι στον Ηρακλή τη νίκη που θα τις εξασφαλίσει κατά μεγάλο βαθμό μεγαλύτερη άνεση στη συνέχεια του πρωταθλήματος απομακρύνοντας την απο τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Αγωνιστικά ο προπονητής της Ξανθιώτικης ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα, εκτός του Βραζιλιάνου αριστερού μπακ Γουάλας που είναι τραυματίας. Η αποστολή της Ξάνθης αποτελείται απο τους: Τσέναμο, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Μπέρτος, Γούτας, Λισγάρας, Καρυπίδης, Ορφανίδης, Τριάδης, Καπετάνος, Φλίσκας, Παπαστεριανός, Σολτάνι, Λουσέρο, Νιέτο, Ντιμιτρόφ, Σκούρτης και  Βασιλακάκης.

Από την άλλη πλευρά και η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου δεν είναι στα καλύτερα της καθώς προέρχεται απο την βαριά ήττα  απο την ΑΕΚ στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ μακριά απο την Θεσσαλονίκη έχει να κερδίσει απο τις 5 Δεκεμβρίου και τη νίκη στην Τρίπολη, καθώς στις επόμενες τέσσερις εξορμήσεις της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πήρε μόνο ένα βαθμό στην Λιβαδειά και αυτή επειδή δεν σκόραρε ο αντίπαλος της. Με τα προβλήματα να μην λείπουν για τον πρώην ποδοσφαιριστή και τεχνικό της Ξάνθης Νίκο Παπαδόπουλο,  καθώς δεν βρίσκονται στη διάθεση του οι Ρομάνο, Περόνε, Λάζαρ και Στάμος. Η αποστολή του Ηρακλή αποτελείται απο τους: Χουάντερσον, Περνίς, Γιαννίκογλου, Καρασαλίδης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Τσότρας, Κάσσος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Πασάς, Αμαραντίδης, Λουκίνας, Μπουλούτ, Τσιλιανίδης, Βέλλιος.

Την αναμέτρηση των Πηγαδίων ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Βοσκάκης της ΕΠΣ Ρεθύμνου με βοηθούς τους Καμπούρη(Εύβοιας) και Καλφάκη(Χανίων) με τέταρτο τον Ευαγγέλου(Αθηνών).