Αιχμές Ελευθερόπουλου κατά διοίκησης Πανθρακικού για τα «ψέμματα» που έχουν ακουστεί

Σοβαρότατες αιχμές κατά της διοίκησης της ομάδας του Πανθρακικού άφησε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ερωτηθείς από το ThrakiSportS  για το διαζύγιό του με την ομάδα του Πανθρακικού κατά την συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση της νέας του ομάδας, της Βέροιας με την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0, ο Ελευθερόπουλος έκανε μια σύντομη τοποθέτηση για τον αγώνα και ενώ σηκωνόταν να φύγει, δέχθηκε ερώτηση από το ThrakiSportS για το διαζύγιό του με τον Πανθρακικό και τις αιχμές που άφησε η ομάδα της Κομοτηνής με την ανακοίνωση που εξέδωσε.

Διπλωματικά ο «Ελέ» απάντησε ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει και να επεκταθεί στο θέμα «από σεβασμό με κάποιους από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα αυτούς τους τεσσεράμισι μήνες», αλλά αμέσως τόνισε ότι «έχουν ειπωθεί και έχει διαβάσει πολλά ψέματα», αναφορικά με αυτήν την υπόθεση.

Πρόσθεσε ακόμα ότι «ο προπονητής μπορεί να φταίει από την δεύτερη κιόλας αγωνιστική, αλλά ποτέ δεν φταίει η διοίκηση όταν συνεχώς δεν κάνει πράγματα που ζητάει ένας προπονητής ή κάνει πράγματα που δεν της τα ζητάει». Επανέλαβε πάντως ότι δεν θέλει να επεκταθεί στο θέμα, ευχαρίστησε ευγενικά και αποχώρησε.

Ωστόσο από την απάντηση γίνεται αντιληπτό ότι ενδεχομένως το πολύκροτο διαζύγιο του Πανθρακικού με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει και άλλα επεισόδια…