Στην Μπρατισλάβα φορώντας τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο Μάρκος Γκούρλιας

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για τους Έλληνες αθλητές του στίβου είναι αυτό που διανύουμε. Αρκετοί θα κάνουν την πρεμιέρα τους στον κλειστό, μεταξύ αυτών και ο Μάρκος Γκούρλιας.

Ο πρωταθλητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (μεταγράφηκε στην ομάδα αυτόν τον χειμώνα) αγωνίζεται το απόγευμα της Κυριακής στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, στο διεθνές μίτινγκ Ελάν.

Ο Γκούρλιας θα αγωνιστεί στα 1500μ. μαζί με τον Ανδρέα Δημητράκη ο οποίος μία ημέρα πιο πριν αγωνίστηκε και στο μίτινγκ της Βιέννης και μάλιστα πέτυχε ατομικό ρεκόρ.

Ο αθλητής του Μιχάλη Αναγνώστου διένυσε την απόσταση σε 3.42.43 και βελτίωσε το 3.42.63, που ήταν το ρεκόρ του. Ο αθλητής παρέμεινε στην έκτη θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα στην Ελλάδα.

Στα 800 μ. των γυναικών συμμετείχαν η Ελενα Φιλάνδρα και η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου. Η κορυφαία Ελληνίδα των τελευταίων ετών ήταν πέμπτη στη σειρά της με 2.04.17 και άφησε καλές εντυπώσεις.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου που ήταν πρώτη στη σειρά της με 2.06.65 και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ.

Παράλληλα η αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου έγινε η τέταρτη Ελληνίδα όλων των εποχών στο αγώνισμα και έδειξε πως έχει τη δυνατότητα να κυνηγήσει ακόμη καλύτερες επιδόσεις.