Αίσθηση από την παρουσία του Κάσες στην εξέδρα των επισήμων του ΔΑΚ Κομοτηνής

Ο Πανθρακικός ηττήθηκε από τον Πανιώνιο και ψαλιδίστηκαν ακόμα περισσότερο οι (ούτως ή άλλως λίγες) ελπίδες που έχει πλέον για παραμονή στην Super League. Ωστόσο μια παρουσία στις εξέδρες του ΔΑΚ Κομοτηνής προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση.

Στην εξέδρα των επισήμων όπως αποκαλύπτει το ThrakiSportS, βρέθηκε ένας παλιός γνώριμος και αγαπημένος των φιλάθλων του Πανθρακικού. Ο λόγος για τον Κάσες, που είχε βρεθεί τα προηγούμενα δύο χρόνια στην ομάδα της Κομοτηνής και αποτέλεσε έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες της ομάδας.

Το καλοκαίρι είχε λήξει το συμβόλαιο του ισπανού παίκτη και παρά το γεγονός ότι στην τεχνική ηγεσία βρισκόταν τότε ο… ξάδερφός του Χοσέ Μανουέλ Ρόκα, αποφάσισε να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Θράκη και να μετακομίσει στο Βέλγιο και την Έουπεν, ομάδα Β’΄Κατηγορίας.

Η παρουσία του στην Κομοτηνή φούντωσε σενάρια επιστροφής. Απομένουν δύο εικοσιτετράωρα άλλωστε για να λήξει η μεταγραφική περίοδος και ο Πανθρακικός δεν έχει κάνει τη μία μεταγραφή παίκτη άνω των 24 ετών που δικαιούται. Ωστόσο μετά την ήττα από τον Πανιώνιο, ίσως να είναι αργά.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο λόγος της παρουσίας του Κάσες στην Κομοτηνή…