ΕΣΠΕΘΡ: Αναδεικνύεται ο πρωταθλητής εφήβων από το «κλάσικο» του Έβρου

Η αναμέτρηση Α.Ο. Ορεστιάδας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που έχει τη μορφή ενός άτυπου  «τελικού», αφού ανάλογα με το αποτέλεσμα θα αναδειχθεί ο Πρωταθλητής της Ένωσης για την περίοδο 2015-16, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας αυτό το Σαββατοκύριακο.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου που είχε γίνει στο “Μιχάλης Παρασκευόπουλος” της Αλεξανδρούπολης είχε επικρατήσει ο Εθνικός με 3-2. Αν λοιπόν ξανανικήσει στέφεται πρωταθλητής, ενώ αν νικήσει με 3-0 ή 3-1 η Ορεστιάδα μέσα στο “Νίκος Σαμαράς”, ουσιαστικά θα στεφθεί αυτή πρωταθλήτρια. Στο 3-2 θα έχουμε νέα μπλεξίματα, αφού θα ληφθεί υπόψη πλέον η διαφορά των πόντων.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 στο νέο κλειστό «Νίκος Σαμαράς» και η είσοδος είναι ελεύθερη. Η πρωταθλήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την ΕΣΠΕΘΡ στην επόμενη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής θα διεξαχθεί στο Σουφλί και η αναμέτρηση ανάμεσα στον τοπικό Έβρο και την Ελπίς Α.Σ. χωρίς ωστόσο βαθμολογικό ενδιαφέρον.