Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Έβρου με αποκλεισμό του κόμβου Καστανέων-Ριζίων

Με αποκλεισμό του κόμβου Καστανέων-Ριζίων (γέφυρα) και του τελωνείου του Ορμενίου στην Ορεστιάδα από τις 12.00 έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 έως τις 9.00 το απόγευμα και του νότιου κόμβου Διδυμοτείχου (έξοδος προς Ψαθάδες) από τις 12.00 έως τις 3.00 και από τις 6 έως τις 9.00, συνεχίστηκαν το Σάββατο οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο βόρειο Έβρο.

Όσον αφορά στις κινητοποιήσεις της Κυριακής σύμφωνα με τον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Διδυμοτείχου, Βασίλη Καμπρούδη, αυτές θα αποφασιστούν στην Κομοτηνή όπου πραγματοποιείται σύσκεψη με το πανελλήνιο συντονιστικό όργανο.

Στο μεταξύ στην Κομοτηνή μετέβη το Σάββατο ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής προκειμένου να ζητήσει τη συνδρομή αγροτικών μηχανημάτων του όμορου νομού για τον σε 24ωρη βάση αποκλεισμό, από αύριο, του τελωνείου των Κήπων.

Στο τελωνείο δεν υπήρχε δυνατότητα διέλευσης των οχημάτων από τις 12.00 έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 έως τις 9.00 το απόγευμα. Ο κ. Αλεξανδρής ανακοίνωσε και την ενίσχυση του μπλόκου στο αεροδρόμιο όπου προς το παρόν τα παρατεταγμένα τρακτέρ δεν έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό του οδικού δικτύου.

ΠΗΓΗ: www.news.gr