Ο θάνατος του ιμάμη του Εχίνου οδηγεί σε αναβολή του αγώνα με τη Γενησέα – Έπεσε στον γκρεμό με το αυτοκίνητό του

Την αναβολή του αγώνα του Εχίνου Σπόρ με την Ελπίδα Γενησέας, που ήταν προγραμματισμένος να γίνει την Κυριακή 21 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, γνωστοποίησε  το απόγευμα του Σαββάτου η ΕΠΣ Ξάνθης μετά απο αίτημα των γηπεδούχων που έκανε δεκτό η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης λόγω πένθους.

 width=Αφορμή στάθηκε ο θάνατος του ιμάμη του χωριού του Εχίνου Αγκούς Μεχμέτ Εμίν (φωτογραφία δεξιά), που είχε έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του στις στροφές λίγο μετά την Σμίνθη που είχε ως αποτέλεσμα να πέσει το αυτοκίνητο του απο τον γκρεμό και αυτός να χάσει με αυτόν τον τραγικό τρόπο την ζωή του.

Η είδηση του τραγικού θανάτου του ιμάμη του χωριού, που είχε γεννηθεί το 1963 και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών,  έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία του Εχίνου. Αμέσως μετά την γνωστοποίηση του θλιβερού μαντάτου, οι άνθρωποι της της ομάδας έσπευσαν αμέσως να ζητήσουν την αναβολή του αγώνα, καθώς μεταξύ άλλων υπάρχει συγγένεια με αρκετά μέλη της ομάδας, και φυσικά ουδείς έχει την διάθεση μετά απο τέτοια συμβάντα να παίξει μπάλα.

Ο αγώνας θα οριστεί εκ νέου από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης, με πιθανότερη ημερομηνία το ερχόμενο Σάββατο 6 Φεβρουαρίου καθώς λόγω της διεξαγωγής του τελικού την επόμενη ημέρα εκείνο το διήμερο δεν θα υπάρχει αγωνιστική δράση στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης.