Στο μπλόκο των αγροτών στον Νέστο τα ταξί της Ξάνθης – Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

-Περίπου 20 οδηγοί ταξί βρέθηκαν και εμπράκτως στο πλευρό των αγροτών στον Νέστο

Στο μπλόκο των αγροτών στην γέφυρα του Νέστου, στην Ξάνθη, βρέθηκαν την Παρασκευή οι οδηγοί ταξί της περιοχής που ακινητοποίησαν για μια περίπου ώρα τα οχήματά τους δίπλα στα τρακτέρ των παραγωγών και τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

taxi-6Αγρότες, κτηνοτρόφοι, οδηγοί ταξί και αντιπροσωπεία του ΚΤΕΛ Ξάνθης ένωσαν τις δυνάμεις τους, διαδηλώνοντας όλοι από κοινού για τα μέτρα που προωθεί η κυβέρνηση, δίνοντας μια πρόγευση των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί για την επόμενη Πέμπτη.

Συνεχίζουν οι αγρότες
Οι αγρότες παραμένουν αμετακίνητοι στα μπλόκα τους, ενώ οι παραγωγοί της περιοχής έδωσαν το παρών στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη κατά την διάρκεια των εγκαινίων (που τελικά ματαιώθηκαν) της έκθεσης.

Η γέφυρα του Νέστου κλείνει δύο φορές την ημέρα, όπως έχει αποφασιστεί από το Συντονιστικό Όργανο των παραγωγών, και οι αποκλεισμοί θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο. Πιο συγκεκριμένα ο δρόμος θα κλείνει από τις 12.00 έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 έως τις 9.00 το βράδυ.

ΠΗΓΗ: www.xanthinea.gr